Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Biduleczka Ninusia <serce>
Zwierzaki sa cudowne takie prawdziwe są ich uczucia takie bezpośrednie, małe biedactwo .
One sie do siebie bardzo przyzwyczajają i widać jak jedno jest uzależnione w pewnym momencie od drugiego. Koloruś jak wita się z sunią ( tym 40 kg sznaucerki) gdy wychodzi ze swojego pokoju robi takiego koziołka łebkiem ocierając się o jej brzuch wyglada to <shock> , jak jej nie ma to biega i szuka gdzie jest pies ? wącha kąty , posłanie .
Jak ich nie kochać :-)
<serce>

Zwierzaki sa cudowne takie prawdziwe są ich uczucia takie bezpośrednie, małe biedactwo .
One sie do siebie bardzo przyzwyczajają i widać jak jedno jest uzależnione w pewnym momencie od drugiego. Koloruś jak wita się z sunią ( tym 40 kg sznaucerki) gdy wychodzi ze swojego pokoju robi takiego koziołka łebkiem ocierając się o jej brzuch wyglada to <shock> , jak jej nie ma to biega i szuka gdzie jest pies ? wącha kąty , posłanie .
Jak ich nie kochać :-)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Witcha
fotografowanie czarnego kota jest jak fotografowanie czarnej dziury - widać czerń...
Tak Nina prezentuje się z lampą...

a dalsze potyczki z aparatem już bez lampy

coś tam stuknęło, pewno ktoś idzie...

jakiś sznureczek ci się tam majta u tego aparata Pańcia...

fajnie się majta ale łapy mi się nieee chceeee podnosić....

wszystki kurz Ci już Pańcia odkurzyłam?? prawda??? to już nie wyciągaj tego strrasznego warczydła odkurzrzrzacza.....

Tak Nina prezentuje się z lampą...

a dalsze potyczki z aparatem już bez lampy

coś tam stuknęło, pewno ktoś idzie...

jakiś sznureczek ci się tam majta u tego aparata Pańcia...

fajnie się majta ale łapy mi się nieee chceeee podnosić....

wszystki kurz Ci już Pańcia odkurzyłam?? prawda??? to już nie wyciągaj tego strrasznego warczydła odkurzrzrzacza.....