Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Małe muszą się przyzwyczaić do jazdy autem ;-)) . Tylko ich nie wyjmujcie z transporterka w trakcie podróży nawet jak płaczą;-)) . Ja tak robiłam z Bentley'em, krzywda mu się nie działa, przyzwyczaił się i mogę w spokoju prowadzić auto nie martwiąc się gdzie jest kot ;-)) bo jest w zamkniętym i bezpiecznym transporterku .
Awatar użytkownika
fempora

Post autor: fempora »

Miss_Monroe pisze:Małe muszą się przyzwyczaić do jazdy autem ;-)) . Tylko ich nie wyjmujcie z transporterka w trakcie podróży nawet jak płaczą;-)) . Ja tak robiłam z Bentley'em, krzywda mu się nie działa, przyzwyczaił się i mogę w spokoju prowadzić auto nie martwiąc się gdzie jest kot ;-)) bo jest w zamkniętym i bezpiecznym transporterku .
nie ma takiej opcji, nawet mi do głowy nie przyszło, żeby je wyciągać w trakcie jazdy. Mam bzika na punkcie bezpieczeństwa w samochodzie ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

super foteczki :ok:

kochane oczyska <zakochana> <zakochana>

cudny misiaczek <serce>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Miss_Monroe pisze:Bartolko Bentley bardzo dobrze znosi podróże wszelakie <lol> . Jak tylko wchodzi do transporterka to od razu idzie spać <shock> (ale w domu w nim nigdy nie śpi). Wet śmieje się, że na pewno coś tam przed podróżami rozpylam <lol>
Nasza Ciri tez tak robi po prostu tam śpi :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

MM Bentlej jak zawsze booooski chłopczyk. A wracając do puszki to moje wyjadają schesira aż chcą dziurę wylizać w miseczkach. Natomiast kurczak z ryżem nie wchodzi do końca tak chętnie jak tuńczyk z wołowinką ;-))
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

No właśnie u mnie Schesir to klapa :-/ . Upiera się nad Miamor Filets, Cosmą Thai i Moonlight Dinner. Już mu się PoN w puszkach odwidział, bo nagle zauważył, że ma jego znienawidzoną konsystencję: papki :-|. Catz Finefood zamówiłam w saszetkach bo tam jest trochę galaretki i może "przejdzie" <lol> .
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ahh no bo jak tu się takim pięknym kawalerem nie interesować <lol> Bentley zna swoją moc i umiejętnie to wykorzystuje :kotek: <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Piękny duży misiek rośnie <serce> I jaki zadowolony pieszczoch - za uszkiem ode mnie poproszę i pod bródką :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Joanna P. pisze:Piękny duży misiek rośnie <serce> I jaki zadowolony pieszczoch - za uszkiem ode mnie poproszę i pod bródką :kotek:
I ode mnie też koniecznie :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Bentley robiąc się coraz straszy jest coraz większym przytulasem <zakochana> . Dziś chyba z dwie godziny nad ranem mnie lizał, włączył traktorek i przytulał <zakochana> . W dzień przychodzi, ładuje się na kolana, kładzie na plecy i trzeba po brzuszku głaskać <lol> .
Zablokowany