Sonia pisze:Yamaha widziałaś tą włochatą czekoladowo-kremową gwiazdeczkę Ripley (miot R) u Czankry? Ale fajna dziewczynka <mrgreen>
Wlasnie poszlam poogladac !
Haaaaaaaa smieszna kluseczka mala !
(co do koloru, "brazy" to nie moj gust, ale slodziak jest absolutnie cudowny z tej malej <zakochana> Bede sledzic watek R, bo wlochacze to ja <zakochana> <zakochana> <zakochana> )
Jak patrze na fotki roznych BLH na forum, to sobie mowie, ze moja Missy jest raczej SREDNIOwlosa niz dlugowlosa
Zobaczymy co sie bedzie dzialo zima....
ja obserwowałam kotkę jedną na forum, umknęło mi imię w tej chwili, ona produkowała na sobie futro i produkowała
jest jedynaczką... już wiem, kicia to Alicja a właścicielka to Yola... <ok> polecam obejrzeć wątek o Alicji... ja się zaczytywałam niedawno jeszcze o długowłosych i myśle powrócić do tematu :siedzi i ma nadzieję, że jej kotek się narodzi niedługo:
a Twoja Missy to jest przykład tego jak to u kota powinno być, jeśli biega i hasa to pewno ma rozwiniętą tkankę mięśniową a wiadomo że mięśnie cięższe od tłuszczyku.... więc jest śliczna w sam raz kociczka i jej ogon <zakochana>
Bartolka pisze:
Moje też uwielbiaja na szklanym stole leżeć, a ponoć koty tylko lubią ciepłe i przytulne miejsca <lol>
<lol> Szklany stolik, drewniana komoda (bez zadnych "szmatek") albo kafelki podlogowe - to sa ulubione miejsca mojego kota! "Przytulne" ze niech je licho
Lato jest - gorąco Poczekaj do zimy, pewnie sie jej odmieni.
teraz moje tez leżą głównie na terakocie w przedpokoju.
yamaha pisze:Gdyby tak na "nasze kolana" chcialo jej sie odmienic... <roll>
pamiętaj im większa Missy tym kolana bardziej niewygodne ... <lol>
mój Bronuś niestety kolanek nie lubi ... ale on się nawet na nich nie mieści <lol>
może Izar moje kolanka pokocha ..