Wjeżdża tuńczyk- zachwyt w oczach, miłość dozgonna.
Próbuję z kurą, indorem itp ptactwem- foch i wyrzut, jak ja TAKIE coś w ogóle mogę do miski wkładać. Najlepiej od razu wyrzucić, wymyć i zdezynfekować
Yamaha a nie chciałaś kupić Pani Missy Moonlight na wypróbowanie? Tam są fajne kombinacje smakowe np. numer 3 z tuńczykiem, kurczakiem, krewetkami i kalmarami. Będzie miała i swoją rybkę ulubioną i kurczaka Bentley jest zachwycony <ok>
yamaha pisze:Jakis Miamor mial byc "z Twoich rad", a nie Moonlight chyba.... <shock>
Gubie sie....
Miamor też kurczak z ryżem, tuńczyk z kalmarami i coś tam z krewetkami było Moonlight też polecamy! Bentley codziennie rano dostaje coś innego, w dupce niedługo mu się poprzewraca <lol> .
Bentley odmawia puszek z warzywami, także tego mu nie brałam, nie pamiętam numeru i nr. 1 strasznie suchy jakiś był, albo my źle trafiliśmy to kurczak z sercami kurzymi, nie tknął nawet .
Bentley odmawia puszek z warzywami, także tego mu nie brałam, nie pamiętam numeru i nr. 1 strasznie suchy jakiś był, albo my źle trafiliśmy to kurczak z sercami kurzymi, nie tknął nawet .
ja kupiłam nr 4 tuńczyk, kurczk, łosoś
i nr 5 kurczak, kałamarnica, marchew i dynia
ale kurczak generalnie jest bardziej suchy faktycznie ...
ale jedzą ze smakiem .... <mrgreen>