Tosieńku, tak to jest, że jeak młodsze wkracza do domku, to starsze szybko musi dorosnąć. Ale powiem Ci na uszko, że on też kiedyś będzie w takiej sytuacji.
Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Agnieszka7714
-
kotku
Bardzo dziękuję za zachwyty nad moim małym nietoperzem i zazdrosnym tygryskiem <mrgreen> Koty po całym dniu wrażeń wybudziły się dopiero późnym wieczorem, więc noc miałam pełną niespodzianek, ale i tak wstawałam o piątej więc przynajmniej nie zaspałam.
Maga - jesteście zawsze mile widziani, więc wpraszajcie się albo przyjeżdżajcie jak najczęściej. Zabawki cały czas na topie, ale już nie ma walk - Tosiek nie musi się prezentować, więc znowu pozwala małemu na wszystko.
Ale jestem dumna, że mam takie piękne i profesjonalne zdjęcia urwisów!
Pozdrawiamy.
Maga - jesteście zawsze mile widziani, więc wpraszajcie się albo przyjeżdżajcie jak najczęściej. Zabawki cały czas na topie, ale już nie ma walk - Tosiek nie musi się prezentować, więc znowu pozwala małemu na wszystko.
Ale jestem dumna, że mam takie piękne i profesjonalne zdjęcia urwisów!
Pozdrawiamy.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
hmmm...kotku pisze: Maga - jesteście zawsze mile widziani, więc wpraszajcie się albo przyjeżdżajcie jak najczęściej. Zabawki cały czas na topie, ale już nie ma walk - Tosiek nie musi się prezentować, więc znowu pozwala małemu na wszystko.
jakby to delikatnie napisać...
juz dziś Magdę "okrzyczała", że jak to tak do Zuzy, do Tośka i Moruska beze mnie???? NO JAK???!!!
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Madziula ja chyba się w październiku musowo na delegację znowu zgłoszę. No przecież tyle kotów do odwiedzenia mam w tym Krakowie, że mi czasu braknie.madziulam2 pisze:Marzenko przyjeżdżaj zabiorę Cię do Zuzy
Maga pewnie będzie miała już jakieś małe kuleczki, Twoich Gabrysiów jeszcze nie widziałam, no i jeszcze cudnego Moruska i Tośka obowiązkowo na listę muszę wpisać <mrgreen>