Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
oj, po takiej reklamie - na jesień zwali Ci się do domku połowa forum <lol>kotku pisze:Hurra! Hurra! To ja moje służbowe ciasto upiekę specjalnie na tę okazję :-) A październiki ostatnio piękne są.. takie złoto jesieniowe. I Kraków wtedy tak ślicznie wygląda... <gwiżdże>
ciasto powiadasz , a przepraszam pod jaki adres zgłosić się z tym pustym burczącym brzuchem - wyjrzyj przez okno, a zaraz ja łasuch paskudny tam przybędę <lol> <lol>
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
Morusek szczęściarz i Tosiek opiekun piękna para, na zdjęciach wyglądają cudnie.
A nie powiem ciacho krakowskie mi pachnie choć z Gdyni daleko <lol> . Szopi ma rację, jak tak będziecie się reklamować to połowa forumowiczek się zjedzie
.
Wyjazd do Krakowa w moim domu co i róż powraca więc Zuza trzymaj się jeżeli kiedyś wyjazd dojdzie do skutku wpiszę Ciebie i Twoje koty na listę miejsc, które obowiązkowo musimy odwiedzić
A nie powiem ciacho krakowskie mi pachnie choć z Gdyni daleko <lol> . Szopi ma rację, jak tak będziecie się reklamować to połowa forumowiczek się zjedzie
Wyjazd do Krakowa w moim domu co i róż powraca więc Zuza trzymaj się jeżeli kiedyś wyjazd dojdzie do skutku wpiszę Ciebie i Twoje koty na listę miejsc, które obowiązkowo musimy odwiedzić
- asiunia0312
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: