Bazyl, Simon i Apsik

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Hmm. Przeglądam sobie wątek, trafiam na Bazyla i myślę sobie - jeju jaki on piękny <zakochana> potem zjeżdżam niżej a tam... BRUNO <zakochana> <zakochana> <zakochana> matko jaka słodycz maleńka. Nie dziwię się, że tata zwariował na jego punkcie. No, ale dobra... gdzie reszta chłopaków? <shock>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Już jest i reszta <lol> ale najpierw jeszcze Bazylicho bo mi trochę zmężniał

Obrazek

Obrazek

braciszkowie

Obrazek

Simon
Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i lanser
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję, że za taką ilość zdjęć matka- założycielka głowy mi nie urwie :-o .

Odnośnie Bruna- tak załatwia się do kuwety, czasami obok <lol> . Fotki ma ale na dzisiaj wystarczy.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ale Bruno malutki i słodki.Koteńki przepię :pies: :kotek: kne
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Chłopaki są rewelacyjni <zakochana> Tak czasem myślę o tych, którzy mają tak jak ja trzy zwierzaki (albo i więcej) i jeszcze dzieci i wiele innych obowiązków. U Ciebie wygląda to wszystko tak wzorcowo w sensie ogarnięcia całej gromady :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Bartolka pisze:Chłopaki są rewelacyjni <zakochana> Tak czasem myślę o tych, którzy mają tak jak ja trzy zwierzaki (albo i więcej) i jeszcze dzieci i wiele innych obowiązków. U Ciebie wygląda to wszystko tak wzorcowo w sensie ogarnięcia całej gromady :-)
Kochana my czasami wrzucamy na luz. Zamiast np. w danej chwili myć podłogę wybieramy taszczenie kotów na kocach. Z moją gromadą ludzko- zwierzową musiałam zmienić trochę zwyczaje i upodobania.
kotku

Post autor: kotku »

Oo jaka ekspresowa reakcja <pokłon> <klaszcze>
Bazyl faktycznie zmężniał... a Simon <mrgreen> Wyglądają bosko na tym wspólnym zdjęciu, gdzie Bazyl taki dostojny - a Simon do góry nogami :haha:
No i lanser mój najukochańszy <zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

O jakie fajne zdjątka :-) Spoważniało Ci Anitko to towarzystwo, takie dostojne i piękne się miśki zrobiły wszystkie trzy <zakochana>
Najbardziej mi się podoba Bazyl i Simon wspólnie na drapaku, no a Apsik wiadomo, że jest zawsze bezkonkurencyjny i te oko, normalnie miodzio :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Super zdjęcia i piękne koty <zakochana> . Co robisz, żeby tak ładnie pozowały do zdjęć? Wydaje mi się, że zdają sobie sprawę ze swojej urody i chcąc nie chcąc muszą się nią dzielić publicznie <lol> . Muszę przyznać, iż po cichu wzdycham sobie do Simona <zakochana> .
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

pięknoty tzn Piękne Koty :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Rewelacyjne zdjęcia, koty przepiękne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany