Drugie i trzecie zdjęcie jest <ok> Z tego co pisały dziewczyny, czarnemu kotu nie łatwo zrobić zdjęcie, a Tobie się udało. Więc nauka nie idzie w las, więc tak trzymaj
bo Sierpniowska to się tak tylko z nami droczy, że niby tych zdjęć nie ma opanowanych, kochana spójrz do mnie i się pociesz, że są gorsze przypadki niż Ty i Twoje umiejętności focenia <mrgreen>
Nie ma to jak sie trochę pokrygowac;-) od razu sie komplementa sypią hihihi
A tak na serio ta trzecia fotka to łut szczęścia ale wyznam ze strasznie mi sie podoba
Alus, bohaterowie Twoich zdjęć są tak piękni ze nic więcej niż ich opstrykac nie potrzebujesz;-)
zuzuzanta pisze:Sierpniowsa, czy Ty spać nie możesz?, czy tak Cię robienie zdjęć wciągnęło?, że posty o tej makabrycznej porze piszesz? <shock> <lol>
To sie nazywa nieludzka godzina... Rzeczywiście spać nie mogłam;-( obudzilam sie przed 3 i do 5 nie spalam... Przezornie nie bralam książki bo to bym nie spała do teraz... A tak to te 3 godz sie drzemlam...
gdyby nie fakt, że muszę wstawać każdego dnia o 5.30 to z wielką chęcią przesiadywałabym całe noce, to taki magiczny czas, cudowna cisza, spokój, w nocy mogę w zasadzie robić wszystko czytać, pisać, porządkować....
aaaa możemy się jeszcze spodziewać jakichś nowych ująć czarnulki? 8-) Musisz się przecież szkolić, nieprawdaż?
Jaka Nina jest piękna! <zakochana> Ach! Mogę sobie tylko głośno powzdychać... <zakochana>
A te zdjęcia jeszcze bardziej wydobywają z niej jej urodę... Trzymam kciuki za nową pasję: fotografię! <ok>