Bentley - niebieski brytyjczyk
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
to rozsądna decyzja
bo wiesz, pewnie czyms tam poza wzorem się różnią, ja zrobiłam sobie takie, jak mi najbardziej odpowiadały, po czym okazało się, że futerka miały odmienne zdanie, Rudas zawsze spał na tym legowisku, zaś Allurka zawsze na takim mikrusnym kawałku parapetu bez legowiska, mimo, że legowisko wystarczyłoby dla 3 kotów 
- kosanna
Też nie mogę doczekać się tej wystawy w Warszawie. Mam także nadzieję, że dziewczyny przywiozą legowiska i inne rzeczy własnej produkcji. Nie mogłam się zdecydować na zakup mailowy, lubię wszystko własnoręcznie "pomacać"
:-) . I dlatego już się nie mogę doczekać, jak finansowo popłynę..., czego i Tobie życzę
:-) udanych wyborów, a nie popłynięcia oczywiście, a jeżeli już to wąskim strumieniem, nie rzeką!
:-)
- Miss_Monroe
- Moderator
- Hannah2
- Miss_Monroe
- Moderator
- Hannah2
Czasami mi zjeżdża to fakt, ale taki parapetnik też może zjechać - chyba że ma pod spodem cos antypoślizgowego - jak dywaniki łazienkowe.
W ogóle to przez lata do głowy by mi nie przyszło posłanko na parapet połozyć - dopiero pod wpływem forum miau jak zobaczyłam jak inne koty leża tak słodko na kocykach to i ja im położyłam - człowiek uczy sie całe zycie
W ogóle to przez lata do głowy by mi nie przyszło posłanko na parapet połozyć - dopiero pod wpływem forum miau jak zobaczyłam jak inne koty leża tak słodko na kocykach to i ja im położyłam - człowiek uczy sie całe zycie
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator