Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

to rozsądna decyzja :) bo wiesz, pewnie czyms tam poza wzorem się różnią, ja zrobiłam sobie takie, jak mi najbardziej odpowiadały, po czym okazało się, że futerka miały odmienne zdanie, Rudas zawsze spał na tym legowisku, zaś Allurka zawsze na takim mikrusnym kawałku parapetu bez legowiska, mimo, że legowisko wystarczyłoby dla 3 kotów :hammer:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Też nie mogę doczekać się tej wystawy w Warszawie. Mam także nadzieję, że dziewczyny przywiozą legowiska i inne rzeczy własnej produkcji. Nie mogłam się zdecydować na zakup mailowy, lubię wszystko własnoręcznie "pomacać" ;-)) :-) . I dlatego już się nie mogę doczekać, jak finansowo popłynę..., czego i Tobie życzę ;-)) :-) udanych wyborów, a nie popłynięcia oczywiście, a jeżeli już to wąskim strumieniem, nie rzeką! ;-)) :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Kosanno ja mam posłanie od Reni tylko chciałabym kupić na parapet takie podłużne, żeby Bentley'owi tyłek w zimę nie marzł za bardzo ;-)) a takich jeszcze Renia nie tworzy.
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Gdzies na Kocim bazarku na forum miau.pl były parapetniki polarowe.
Jak znajdę to wkleje linka.
Ja mam kawałek futrzaka położony na parapecie, albo kocyk polarowy.
Tez nie mogę sie doczekac wystawy - zawsze coś mnie skusi i kasę wydam na zabawki itp.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Kocyk się nie sprawdza, bo zjeżdża z parapetu jak Bentley na niego wskakuje ;-)) a te posłanka mają pod spodem elementy antypoślizowe i dlatego z wygody chcę je kupić :) . Ja to na wystawie na pewno obkupię się w karmę na stoisku Modern Pet i dlatego jadę z mężem w roli tragarza <lol> .
Awatar użytkownika
Hannah2

Czasami mi zjeżdża to fakt, ale taki parapetnik też może zjechać - chyba że ma pod spodem cos antypoślizgowego - jak dywaniki łazienkowe.
W ogóle to przez lata do głowy by mi nie przyszło posłanko na parapet połozyć - dopiero pod wpływem forum miau jak zobaczyłam jak inne koty leża tak słodko na kocykach to i ja im położyłam - człowiek uczy sie całe zycie ;-))
Awatar użytkownika
Hannah2

Te parapetiki na kocim bazarku nie miały elementów antypoślizgowych.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Ja tak samo <lol> gdyby nie to forum to bym nie wpadła na pomysł legowiska na parapet, mało tego! Nie miałam pojęcia np. o takich rzeczach, które teraz wydają mi się oczywiste np. że kot powinien mieć drapak, jakie karmy są na prawdę dobre, o fontannach, jak się obcina pazurki, czym czesać itp. ;-))
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

to forum uczy wielu rzeczy :) i super ze jest

a ja się właśnie dowiedziałam ze MMlenka też jest belfrem :D hihihi
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

sierpniowska pisze:to forum uczy wielu rzeczy :) i super ze jest

a ja się właśnie dowiedziałam ze MMlenka też jest belfrem :D hihihi
to było dorabianie do swoich wydatków <lol> przez 5 lat studiów i w tym roku też kontynuuję ;-))
Zablokowany