Zuza na nudę to Ty nie możesz narzekać. Oba futerka na pewno tyle Ci dostarczają emocji, że Tv Ci niepotrzebne. Morusek widać, że już rośnie, bo już nie wygląda taki całkowity mikrusek, jak był na początku. A te Tośkowe tatusiowanie jest obłędne <zakochana>
- Kochany Tosiek, pięknie sie opiekuje Moruskiem, wie, że Morusik ma tylko jego (oczywiście z kociej rodziny, nie ludzkiej), coraz bardziej utwierdzam sie w tym, że jednak zwierzęta mają większe srce od ludzi.....ale pociesza mnie to, że są również tacy ludzie jak na tym Forum,,,i za to wielkie dzięki... <serce>
Ada pisze:- Kochany Tosiek, pięknie sie opiekuje Moruskiem, wie, że Morusik ma tylko jego (oczywiście z kociej rodziny, nie ludzkiej), coraz bardziej utwierdzam sie w tym, że jednak zwierzęta mają większe srce od ludzi.....ale pociesza mnie to, że są również tacy ludzie jak na tym Forum,,,i za to wielkie dzięki... <serce>
Co ciekawe, Morusek ma tylko Tośka, ale Tosiek też ma tylko Moruska. Nie możemy wyjść z TŻ'tem z podziwu, że charakter starszego tak błyskawicznie się zmienił. Tak szybko wydoroślał, spoważniał...
Nagrałam dzisiaj kilka filmików, a tak na dobranoc zarzucę WIECZORNE CZUŁOŚCI