Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
- Witcha
Sesja wannowa ;)
dziś z rana Ninuś wszedł do wanny, wiec znowu zaczęłam ją oswajać z przykryciem (ona cykorek biedniutki dostaje ataku paniki jak jest przykryta więc pomalutku przyzwyczajam (zanim kupię tunel, moje rozochocone młodsze dziecko wpakuje weń kota po czym tunel będzie leżal odłogiem bo kota już nie podejdzie doń za nic w świecie...)
no to ją troszkę ręczniczkiem przykrywam i chyba już mam plan jakiego koloru będzie legowisko od Reni (jeśli w końcu Ninuś kiedys się położy na którejś podusi przygotowanej pod tester na leżawkę)
znów klikadło wylazło....

zaraz zaraz a co to tam jest (może się to klikadło na czymś innym skupi a nie tylko w oczy błyskać...

o coś dydna
to ja to - złapię 

mojeeeeeeeee, zaraz ugryzeeeeee

ble jakie niedobre pfuj

zaraz, taka biała ta przestrzeń, tędy się wychodzi????

z pozdrowieniami dla wszystkich e cioteczek
u nas burza zaczyna szalec więc wyłączę kompa
dziś z rana Ninuś wszedł do wanny, wiec znowu zaczęłam ją oswajać z przykryciem (ona cykorek biedniutki dostaje ataku paniki jak jest przykryta więc pomalutku przyzwyczajam (zanim kupię tunel, moje rozochocone młodsze dziecko wpakuje weń kota po czym tunel będzie leżal odłogiem bo kota już nie podejdzie doń za nic w świecie...)
no to ją troszkę ręczniczkiem przykrywam i chyba już mam plan jakiego koloru będzie legowisko od Reni (jeśli w końcu Ninuś kiedys się położy na którejś podusi przygotowanej pod tester na leżawkę)
znów klikadło wylazło....

zaraz zaraz a co to tam jest (może się to klikadło na czymś innym skupi a nie tylko w oczy błyskać...

o coś dydna

mojeeeeeeeee, zaraz ugryzeeeeee

ble jakie niedobre pfuj

zaraz, taka biała ta przestrzeń, tędy się wychodzi????

z pozdrowieniami dla wszystkich e cioteczek
u nas burza zaczyna szalec więc wyłączę kompa
- Miss_Monroe
- Moderator
- Witcha
Prawdę mówiąc to marzy mi sie albo fiolet (czyli nowy czarny) albo taki jasny zielony... Ktoś taki kupił ale już nie pamiętam kto... Natomiast w tym ręczniki Nina mi się podobayamaha pisze:Trzecia fotka, z tym spojrzeniem kici, jest extra !
(a co do koloru poslanka : myslisz o takiej bardzo ciemnej zieleni, jak recznik ?)
Ale była buuuurza...
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja mam miętowe posłanie od Renii z szarym w kropki spodemWitcha pisze:Prawdę mówiąc to marzy mi sie albo fiolet (czyli nowy czarny) albo taki jasny zielony... Ktoś taki kupił ale już nie pamiętam kto... Natomiast w tym ręczniki Nina mi się podobayamaha pisze:Trzecia fotka, z tym spojrzeniem kici, jest extra !
(a co do koloru poslanka : myslisz o takiej bardzo ciemnej zieleni, jak recznik ?)![]()
Ale była buuuurza...