Czyli w sam raz na dwie kocie dupki. Biorę <mrgreen>Agathea pisze:Gonab ja Cię wyręczęmimbla pisze: Czy ja dobrze widzę, że tam są dwa hamaczki? Jeden okrągły, a drugi kanciasty?tak są dwa okrągły i kwadratowy <aniołek>
Bronek, Zoyka i Cogito - moja mała ekipa domowa :)
- mimbla
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
Na dwie i nawet trzy kocie doopki <gwiżdże>mimbla pisze:Czyli w sam raz na dwie kocie dupki. Biorę <mrgreen>Agathea pisze:Gonab ja Cię wyręczęmimbla pisze: Czy ja dobrze widzę, że tam są dwa hamaczki? Jeden okrągły, a drugi kanciasty?tak są dwa okrągły i kwadratowy <aniołek>
Dla mnie priorytetem były hamaczki - Bronek wprost uwielbia okrągły hamaczek - tam najczęściej oprócz lezenia na mnie można go znaleźć
I z ostatnich obserwacji te pólki nie są do końca przemyślane dla dobrej kociej komunikacji - jak okrągły hamaczek jest zajęty nie bardzo jest jak wspiąć sie wyżej.
-
Gonab
- Kontakt:
No to się chwalimy <tańczy>
we Wrocławiu Bronio skończył kolejny tytuł, jestem bardzo dumna z niego, do końca tego tytułu dobiegł szybko sprawnie i bez żadnych wydarzeń - ze znajmomymi smiejemy się że to jest tak naprawdę pierwszy poważny tytuł, bo CH i IC to .... !@#$%^!%$#@@!
Z tej okazji od swoich fanów Bronek dostał pucharek
A mój drugi chłopak ukończył CHampiona - i rozpoczął Interka - mega stress, bo porównywani byliśmy z "wyczesywaczem" polskich wystaw Fredim Stan-Bor - jak się okazuje porównanie wcale nie było łatwe.... Cogitko po prostu jest jeszcze chłopakiem wiec przy dojrzałym facecie szanse troszkę spadają, ale za jakiś czas jeszcze sie pewnie pokazemy
:):)

we Wrocławiu Bronio skończył kolejny tytuł, jestem bardzo dumna z niego, do końca tego tytułu dobiegł szybko sprawnie i bez żadnych wydarzeń - ze znajmomymi smiejemy się że to jest tak naprawdę pierwszy poważny tytuł, bo CH i IC to .... !@#$%^!%$#@@!
Z tej okazji od swoich fanów Bronek dostał pucharek
A mój drugi chłopak ukończył CHampiona - i rozpoczął Interka - mega stress, bo porównywani byliśmy z "wyczesywaczem" polskich wystaw Fredim Stan-Bor - jak się okazuje porównanie wcale nie było łatwe.... Cogitko po prostu jest jeszcze chłopakiem wiec przy dojrzałym facecie szanse troszkę spadają, ale za jakiś czas jeszcze sie pewnie pokazemy

- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
-
Gonab