Lucek, Leoś i Jadwinia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Hann
Dziewczyny, wiem, to nie ten kot, nie te zbliżenia, ale muszę Wam pokazać te fotki Lucka, bo nieczęste to jest żeby mój ukochany "stary" kot tak pięknie z pseudofotografem, czyli mną, współpracował <mrgreen>Danusia pisze:ja też poproszę ten cudny cynamonowy pysio <serce>Agnieszka7714 pisze:Cudni oboje i chłopczyk z aureolką i bojaźliwy miś w trawie. Ja to jeszcze chcę z bliska zobaczyć cynamonowy pysio Leośka. <zakochana>
Ostatnie, wiem, nieostre, na łapie się obiektyw skupił, no ale żeby nie było, że Lucek nic tylko niewzruszony, jak lew przed nieistniejącym już kinem Moskwa, to proszę, choć raz w ruchu.
Ogonek, Aguś, jak ciut widać na zdjęciach, nieopierzony jeszcze właściwie, ale całe szczęście ślady po wszystkich rankach, poza jedną, już zniknęły. Z tą jedną jakoś Lucek uparcie walczy, ciągle jest albo strupek, albo bez strupka czerwona otwarta ranka. Ale się pocieszam że 1 z 8 czy 9, które były na starcie, to już niedużo i pewnie zaraz i po tej nie będzie śladu.AgnieszkaP pisze:Haniu, jak tam ogonek Lucka?
Obiecuję poprawę <pokłon> Następne będą zbliżenia Loverka Loversona vel Leośka, co tu dużo gadać, dużo bardziej uwielbianego z moich kotów
Jeszcze na koniec wersja z wejrzeniem romantycznym, żeby jednak może wzbudzić jakiś szczątkowy chociaż zachwyt <diabeł>
-
kotku
Od razu, że nikt go nie kocha... Piękny jest ten Twój "Bonifacy" Lucjanem zwany. Ślicznie zapozował <zakochana>
Ogonka nie widać, ale bardzo się cieszę, że ranka już tylko jedna. Może już na zimę całkiem ładne futerko mu wyrośnie. Tylko nie zostawiaj go sam na sam z Babcią na dłużej! <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- Miss_Monroe
- Moderator