Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super fotki i polowanka na zdobycz i spacerku po wielkim świecie :kotek: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Ależ oni są cudowni <zakochana> Tęskniłam za ich pyśkami! :kotek: Lucjan do dzieła - teraz świat stoi przed Tobą otworem.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Tych miśków to ja mogę oglądać na okrągło <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek:
Haniu, jak tam ogonek Lucka?
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Cudni oboje i chłopczyk z aureolką i bojaźliwy miś w trawie. Ja to jeszcze chcę z bliska zobaczyć cynamonowy pysio Leośka. <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Agnieszka7714 pisze:Cudni oboje i chłopczyk z aureolką i bojaźliwy miś w trawie. Ja to jeszcze chcę z bliska zobaczyć cynamonowy pysio Leośka. <zakochana>
ja też poproszę ten cudny cynamonowy pysio <serce>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

pasiak jak zwykle kombinuje :-D
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Danusia pisze:
Agnieszka7714 pisze:Cudni oboje i chłopczyk z aureolką i bojaźliwy miś w trawie. Ja to jeszcze chcę z bliska zobaczyć cynamonowy pysio Leośka. <zakochana>
ja też poproszę ten cudny cynamonowy pysio <serce>
Dziewczyny, wiem, to nie ten kot, nie te zbliżenia, ale muszę Wam pokazać te fotki Lucka, bo nieczęste to jest żeby mój ukochany "stary" kot tak pięknie z pseudofotografem, czyli mną, współpracował <mrgreen>

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ostatnie, wiem, nieostre, na łapie się obiektyw skupił, no ale żeby nie było, że Lucek nic tylko niewzruszony, jak lew przed nieistniejącym już kinem Moskwa, to proszę, choć raz w ruchu.
AgnieszkaP pisze:Haniu, jak tam ogonek Lucka?
Ogonek, Aguś, jak ciut widać na zdjęciach, nieopierzony jeszcze właściwie, ale całe szczęście ślady po wszystkich rankach, poza jedną, już zniknęły. Z tą jedną jakoś Lucek uparcie walczy, ciągle jest albo strupek, albo bez strupka czerwona otwarta ranka. Ale się pocieszam że 1 z 8 czy 9, które były na starcie, to już niedużo i pewnie zaraz i po tej nie będzie śladu.

Obiecuję poprawę <pokłon> Następne będą zbliżenia Loverka Loversona vel Leośka, co tu dużo gadać, dużo bardziej uwielbianego z moich kotów :-( Biedny Lucek... Nikt go nie kocha ;-( Nikt nie docenia ;-( Całe szczęście jeszcze ja jestem na świecie <mrgreen>

Jeszcze na koniec wersja z wejrzeniem romantycznym, żeby jednak może wzbudzić jakiś szczątkowy chociaż zachwyt <diabeł>

Obrazek
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Piękny jest. Taki dostojny - a oczy ma jak 2 latarki :-)
Lucjan jest bardzo przystojny - ja tam to doceniam
kotku

Post autor: kotku »

Od razu, że nikt go nie kocha... Piękny jest ten Twój "Bonifacy" Lucjanem zwany. Ślicznie zapozował <zakochana> :kotek: Ogonka nie widać, ale bardzo się cieszę, że ranka już tylko jedna. Może już na zimę całkiem ładne futerko mu wyrośnie. Tylko nie zostawiaj go sam na sam z Babcią na dłużej! <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Śliczny jest <serce>, ja go UWIELBIAM <zakochana> !
Zablokowany