Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek
- asiunia0312
- Witcha
taka jestem rozkoszna

trochę brzusia pokażę

a jak się odwrócę do góry łaputkami to Pańcia zawsze wymięka... teraz też... to klikadło mogłoby na nią kliknąć, wszyscy by wiedzieli jaki ma wyraz wiedzmiej twarzy... no jakby czarnego kota zobaczyła normalnie...

eh, życie....

jakbyś Pancia klikadła nie miała to byś se cmoknęła mojego pysia a tak masz zasłonięte całe pyszczydełko swoje, to żałuj...

pozowanie "na kota"..., czasem trzeba poudawać że się jest kotem typowym a nie ósmym cudem świata...

trochę brzusia pokażę

a jak się odwrócę do góry łaputkami to Pańcia zawsze wymięka... teraz też... to klikadło mogłoby na nią kliknąć, wszyscy by wiedzieli jaki ma wyraz wiedzmiej twarzy... no jakby czarnego kota zobaczyła normalnie...

eh, życie....

jakbyś Pancia klikadła nie miała to byś se cmoknęła mojego pysia a tak masz zasłonięte całe pyszczydełko swoje, to żałuj...

pozowanie "na kota"..., czasem trzeba poudawać że się jest kotem typowym a nie ósmym cudem świata...

- Witcha
kot typowy moja droga to kot pratcheta - czytałaś? hihihi polecam, dobry humore...Szopi pisze:a cóż to jest kot typowy? Takie określenie nie istnieje, każdy kot jest kotem magicznym i wyjątkowym
Ninoczku jesteś świetną modelką![]()
a Nina jest ósmym cudem świata, ostatnio znów śpi na moich nogach (wieczory chłodniejsze więc być może dlatego...)
jak ja żyłam tyle lat bez kota???????
no jak???????