Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

ale super kociak <lol>
kotku

Post autor: kotku »

:haha: :haha: :haha: hehehe ale się uśmiałam! no jest genialna! haha...
Vredotaa

Post autor: Vredotaa »

śliczna :))
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Ech.... z nieba woda kapie.... coś się popsuło, próbowałam naprawić, ale nic z tego. Przez to wszystko mój balkon dziś nie działa, bo kto by chciał, żeby się woda na niego lała. Ciężkie czasy idą.
Ale! Ha... w nocy wygryzłam dziurę w pudle! Okazało się, że środku już coś siedzi, więc nie mogłam się wepchać, ale mina Pani M. rano - bezcenna <lol>

Śmieszne te czlowieki :-)
Pani M. pozdrawia wszystkich i obiecuje później moje zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

<rotfl> Effy jesteś normalnie no... Effy!!!
Awatar użytkownika
Molly

hihihi :) no Effy :)
Wczoraj byłam u znajomego, obciąć pazurki jego niespełna 4 misięcznej kici - masakra była. Młoda fuczała, syczała, dziabnęła mnie ze złości zębami w cyca i przejechała po oku pazurami. Kompletnie nienauczona tego, żeby znosić pewne zabiegi, nigdy wcześniej nikt jej pazurków nie obcinał. Nie korzysta z drapaka, który ma, tylko jeździ pazurami po meblach, drapie okropnie, trzeba bardzo uważać. Oberwałam, bo przyzwyczajona do effy, która robi dosłownie wszystko, żeby człowiekowi - nawet obcemu - krzywdy nie zrobić , nie byłam dość dobrze przygotowana na takie reakcje. Koledze było przykro i głupio, bo jutro rozpoczęcie roku szkolnego, a ja wyglądam jak po bijatyce , kazałam mu się nie martwić - w końcu od czego są cuda do make up <lol>
bardziej się martwię o kotkę, bo jest strasznie rozbrykana i moim zdaniem źle odżywiana. Próbuję przekonać, że tak się kota nie karmi, zaniosłam nawet puszki z dobrą karmą w prezencie dla malucha... nie wiem co mogłabym jeszcze zrobić. Ludzie są strasznie uparci, a moje uwagi traktują jak wymądrzanie się. Nie chcę się wymądrzać, tylko dobrze odżywiony kotek, to zdrowy kotek, długo żyjący kotek - więcej czasu na kochanie i mniej zmartwień... no sama nie wiem. Z drugiej strony też nie chcę się wtrącać, bo sama bym nie chciała żeby mi się ktoś wtryniał w wychowywanie mojego futra ... no i taki mam dylemat. Kolega bliski - przyjaciel.
Aaaa koleżanka jedna - taka co nie lubi kotów - jak jej powiedziałam, że kot cały dzień śpi , a w nocy wariuje to mi powiedziała, żebym kota budziła na siłę i czymś zajęła... no przepraszam, nie jestem złośliwa, ale ... :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Może niech Twój znajomy poczyta sobie forum, może to coś da? :)
Awatar użytkownika
Molly

mówiłam mu o forum, ale to nie typ forumowca, czasem mu podsuwam artykuły linkowane tutaj, ale to straszny uparciuch, poczyta, a potem i tak robi swoje.
Przed chwilą odbyłam z nim poważną rozmowę na gg na temat jego kici, zrobiliśmy wspólnie zakupy, obiecał, że nie będzie więcej karmił młodej ryżem z marchewką, a teraz zobaczymy .... kazałam mu zrobić eksperyment i obserwować kupale.
Zdam relację jak się to rozwinie wszystko.
Ale oddając temat mojej boskiej kici muszę napisać, że przez to, że lato żegna się powoli z nami, pogoda do bani - kicia coraz częściej przenosi się do łóżka i przykleja do nas - na zmianę, żeby sprawiedliwie było , kochana nasza <zakochana>

A to bardzo leniwe foteczki weekendowe :D

Obrazek

a do spania najlepszy tunel :D
Obrazek

Ej! No dajże pospać !
Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jakie wygibuski wyczynia Effy <zakochana>
Awatar użytkownika
Molly

lubi wygibuski, chyba ma sny wtedy ładniejsze, bo rzadkim widokiem jest spanie w tradycyjnej kłębuszkowej pozie :-D
Zablokowany