Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- margita
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Bo moj mis to ani za grosz nie jest agresywny <zakochana>
Natomiast "delikatnosc" to ma typowo brytkowa, NIEDZWIEDZIA nawet, powiedzialabym... <rotfl>
Jak czasem skacze skads (z dosc wysoka) na podloge, to mamy wrazenie, ze sie kloda drewna zwalila, taki lomot <strach> Ktoregos dnia kafelki nie wytrzymaja, to pewne <lol>
Natomiast "delikatnosc" to ma typowo brytkowa, NIEDZWIEDZIA nawet, powiedzialabym... <rotfl>
Jak czasem skacze skads (z dosc wysoka) na podloge, to mamy wrazenie, ze sie kloda drewna zwalila, taki lomot <strach> Ktoregos dnia kafelki nie wytrzymaja, to pewne <lol>
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Molly
buahahha moja tak samo, rechotami, że kopytuje jak szalona <lol>yamaha pisze: Jak czasem skacze skads (z dosc wysoka) na podloge, to mamy wrazenie, ze sie kloda drewna zwalila, taki lomot <strach> Ktoregos dnia kafelki nie wytrzymaja, to pewne <lol>
mało tego, nie wiem jak Ty, ale my mamy wrażenie, ze robi to specjalnie, bo czasem jest zupełnie bezgłośna i porusza się po mieszkaniu jak ninja - w spranym wdzianku <lol>
A poza tym Missy nie jest gruba, jest idealna <serce> Mężowski mój uwielbia ją oglądać, a on lubi patrzeć tylko na zgrabne kobiety 8-)
- yamaha
- Genius Loci
Wiem wiemMolly pisze: A poza tym Missy nie jest gruba, jest idealna <serce>
Ja tez tak mowie
Ale rasa brytyjska jest malo znana we Francji, wiec weterynarz moze stwierdzic, ze moj niedzwiadek jest grubaskiem...
No bo wyobraz sobie moja Missy na stole u weta zaraz po jakichs Pumpelkach na przyklad <rotfl>