muszę to zobaczyć - szczególnie Hanę (znając jej zadumę <lol> )maga pisze:Hana usiadła na i zablokowała uciekajacy patyczek, Ciri lata oczy z głową, a Fifi cała oddaje się zabawie zagarniając zabawkę dla siebie. Kilka razy udało się jej nawet wyciągnąc ten patyczekMiss_Monroe pisze:Jak się sprawuje? Też się nad nią zastanawiam :-)maga pisze:
Ja już mam :]
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- bahi
Może wyda wam się to dziwne, ale moja kicia każdą zabawkę odda za szypułkę z pomidora <shock> <strach>
Naprawdę gdy zobaczy takiego "pająka" to od razu szaleje, zostawi wszystko aby go dostać!!!
Ale cóż, następną w kolejności jest filcowa podkładka pod kubek, którą tarmosi, atakuje i nosi w pyszczku jak jakąś zdobycz! Więc może ona jest po prostu inna.... <oops>
Naprawdę gdy zobaczy takiego "pająka" to od razu szaleje, zostawi wszystko aby go dostać!!!
Ale cóż, następną w kolejności jest filcowa podkładka pod kubek, którą tarmosi, atakuje i nosi w pyszczku jak jakąś zdobycz! Więc może ona jest po prostu inna.... <oops>
- yohjia
Też mamy - rewelacyjna jest ta myszata :-) Zawsze podchodziłam bardzo sceptycznie do takich elektrycznych zabawek, wolałam wziąć np. wędkę do łapy i sama bawić się z kotami. Jednak mój niebieski adehadowiec jest bezlitosny i toto im starsze tym bardziej zwariowane i niewyżyte <diabeł> Undercover Mousse kupiłam, żeby wymęczyć tego Wariata - skoro moja ręka nie dawała rady to postawiłam na mysz na bateriemadziulam2 pisze:mnie kusi ta
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... wne/233031
ale musi poczekać na lepsze czasy, hahahahah
Zabawka naprawdę rewelacyjna i szczerze polecam :-)
- Aga12
O ja też przymierzam się do zakupu tej zabawki.Co prawda u nas cała torba zabawek Jeffa od myszek,piłek różnego kalibru po wędki,tory z piłeczkami.Jednak wszystko już się znudziło,nawet gumki recepturki i frotki oraz kulki z folii aluminiowej,kasztany też.
Dlatego najprawdopodobniej wkrótce i Jeffrey będzie dumnym posiadaczem elektrycznej myszy pod przykryciem.Mam tylko nadzieję,że ta zabawka przykuje jego uwagę na dłużej niż kilka dni. <gwiżdże>
Dlatego najprawdopodobniej wkrótce i Jeffrey będzie dumnym posiadaczem elektrycznej myszy pod przykryciem.Mam tylko nadzieję,że ta zabawka przykuje jego uwagę na dłużej niż kilka dni. <gwiżdże>
- Aga12
,prezenty czas zacząć kompletować <gwiżdże>