Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

maga pisze:
Miss_Monroe pisze:
maga pisze:
Ja już mam :]
Jak się sprawuje? Też się nad nią zastanawiam :-)
Hana usiadła na i zablokowała uciekajacy patyczek, Ciri lata oczy z głową, a Fifi cała oddaje się zabawie zagarniając zabawkę dla siebie. Kilka razy udało się jej nawet wyciągnąc ten patyczek :)
muszę to zobaczyć - szczególnie Hanę (znając jej zadumę <lol> )
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

oo ta ukryta myszka mi się podoba, nie wiedziałam, że takie coś jest, znalazłam też na allegro podróbki tych robali robotków - koło 10 zeta kosztują, trzeba wpisać w wyszukiwarkę mikro robot :)
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Może wyda wam się to dziwne, ale moja kicia każdą zabawkę odda za szypułkę z pomidora <shock> <strach>

Naprawdę gdy zobaczy takiego "pająka" to od razu szaleje, zostawi wszystko aby go dostać!!!
Ale cóż, następną w kolejności jest filcowa podkładka pod kubek, którą tarmosi, atakuje i nosi w pyszczku jak jakąś zdobycz! Więc może ona jest po prostu inna.... <oops>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

madziulam2 pisze:mnie kusi ta
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... wne/233031
ale musi poczekać na lepsze czasy, hahahahah
Też mamy - rewelacyjna jest ta myszata :-) Zawsze podchodziłam bardzo sceptycznie do takich elektrycznych zabawek, wolałam wziąć np. wędkę do łapy i sama bawić się z kotami. Jednak mój niebieski adehadowiec jest bezlitosny i toto im starsze tym bardziej zwariowane i niewyżyte <diabeł> Undercover Mousse kupiłam, żeby wymęczyć tego Wariata - skoro moja ręka nie dawała rady to postawiłam na mysz na baterie ;-)) Celem bylo oczywiscie totalne wymęczenie Jula, żeby np. sam zrezygnował z zabawy i poszedł spać...Cel od blisko 2 m-cy nieosiągnięty...Wariat potrafi biegać za nią 2 godz., z wielkim zaangażowaniem i mega radością na pycholu <lol> Jednak jak mysz jest ustawiona na najszybszy "bieg" a kot złapie ją w łapy, hałasuje niemiłosiernie, że można jobla dostać :mimbla:
Zabawka naprawdę rewelacyjna i szczerze polecam :-)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

O ja też przymierzam się do zakupu tej zabawki.Co prawda u nas cała torba zabawek Jeffa od myszek,piłek różnego kalibru po wędki,tory z piłeczkami.Jednak wszystko już się znudziło,nawet gumki recepturki i frotki oraz kulki z folii aluminiowej,kasztany też.
Dlatego najprawdopodobniej wkrótce i Jeffrey będzie dumnym posiadaczem elektrycznej myszy pod przykryciem.Mam tylko nadzieję,że ta zabawka przykuje jego uwagę na dłużej niż kilka dni. <gwiżdże>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Aga ja chowam zabawki i po pewnym czasie znów wyciągam z szafy,może schowaj i za jakiś czas znów bedzie zabawa :-)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Też juz tak robię i co kilka dni jest nowa zabawka.No, jednak mimo wszystko opatrzyły się juz kotkowi,dlatego musimy kupić coś nowego.W sumie dobry moment,święta się zbliżają :choinka: ,prezenty czas zacząć kompletować <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Nakręciłam się na zabawkę B.B Bugz <lol> Dzwoniłam przed chwilą to Arkadii i jest duży wybór w sklepie z zabawkami w cenie 19.90 :-) Chyba zaraz się wybiorę. No mam świra na punkcie moich Baryłeczek <lol>
kotku

Post autor: kotku »

To koniecznie Bartolko zdaj nam potem relację :))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Monika i jak ta mycha na kółkach :-? :-P <lol> podoba się dziewczynkom ??
Zablokowany