Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Ja muszę napisać ze Morusek urósł i bardzo się ''poprawił'' a Tosiek to tygrys po prostu :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

jasminka pisze:Ja muszę napisać ze Morusek urósł i bardzo się ''poprawił'' a Tosiek to tygrys po prostu :-)
<rotfl> ale wielki , potężny Morusek <serce> <zakochana> kruszynka kochana :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Danusiu jest wielka różnica między tym kotkiem którego kotku znalazła a tym obecnym <mrgreen> Teraz to taki domowy pieszczoch napakowany dobrym żarełkiem i witaminkami <lol>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Morusek wiedział pod jaki samochód wejść :kiss:
Piękne masz koty a ta ich miłość Sama słodycz <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

jasminka pisze:Danusiu jest wielka różnica między tym kotkiem którego kotku znalazła a tym obecnym <mrgreen> Teraz to taki domowy pieszczoch napakowany dobrym żarełkiem i witaminkami <lol>
Jasminko przeciez ja to wiem ja to z serca bo on taka kruszyneczka jest <zakochana> ,a to Zuzka ma ogromne, wielkie serducho :kwiatek:
kotku

Post autor: kotku »

Dziewczyny Wy to wiecie jak mi humor poprawić i lejecie miód na moje serce <mrgreen> <serce>
Yamaha z Twojego postu to śmiałam się i śmiałam :ok:

Mi to się wydaje, że Morusek w ogóle nic nie urósł, ale waga mówi sama za siebie. W sobotę mieliśmy na liczniku 1300g! <shock> A jaki z niego chrupkowo - wołowinkowy żarłok - aż miło patrzeć. Nawet tabletki na odrobaczenie chętnie wcina! Robert się śmieje, że on jest w stanie zjeść dosłownie wszystko ;-)) Taka z niego krzyżówka huncwota z przylepą. Raz nie da się wziąć na kolana i atakuje nogi zza fotela, a za pięć minut wdrapuje się na nogi żeby się poprzytulać i pomruczeć <serce>
A Tosiek dalej taki opiekuńczy. Bawią się razem, śpią często razem, czasem się potłuką, ale to tak dla zdrowotności. Przychodzi do mnie nad ranem, całuje w nos i kładzie się obok spać <zakochana> Ja bym mogła o nich bez końca! Jestem chyba nie do zniesienia. Właśnie im rozmrażam wołowinkę i już nie mogę się doczekać aż zobaczę te sterczące ogonki, rozbiegane doopki i piszczące pyszczki <klaszcze>

Powariowałam. Mówię Wam :mimbla:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Kotku, wiem, że się powtarzam, ale UWIELBIAM czytać Tośkowe relacje <klaszcze> masz nieziemski duet pod swoim dachem <serce> <serce> Morusek pięknie rośnie :kotek:
Twoje wariajce są jak nabardziej wskazane, bo jak tu nie wariować, jak się ma przy sobie takie futra kochane :kiss:

Yamaha :ok: <rotfl>
monika§

Post autor: monika§ »

Powariowałam. Mówię Wam :mimbla:
Kotku, takie wariactwo jest jak najbardziej na tak :ok:
Nie bede oryginalna - uwielbiam Was <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Zuzka pisz pisz ja uwielbiam Ciebie czytać <serce>

a Ty wiesz o czym ja przede wszystkim nawijam jak spotykam ludzi :-? <lol>
Byłam wczoraj u swojej lekarki :ok: o czym gadałysmy ? : o kotach <mrgreen> ( ona tez ma - o mnie moze 2 minuty) , dzisiaj byłam u wetki Kolorka ale z sunią o czym przede wszystkim gadałyśmy o kotach <mrgreen> , kupuje w moim osiedlowym sklepie o czym gadam ? : o kotach ( p. Stasia ma kota <mrgreen> ) ja to juz w ogóle totalny odjazd mam pod kopułką <lol>

:kiss: :kotek: :kotek: <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Heheh Danusia <mrgreen> :ok: Od razu mi lepiej. :kiss:
Zablokowany