Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
No tez tak sie troche zastanawiam <suchy> Juz gdzies pisalam, ze ten moj niedzwiedz ma raczej "sredni" niz "dlugi" wlos, jak na moj gustAgnieszka7714 pisze:Mam wrażenie, że Missy to nie do końca taka długowłosa. Ma chyba ciut krótsze futerko niż pozostałe koty. Takie bardziej zbite z dużą ilością podszerstka. I taka mi się ogromnie podoba :-)
Moze jej sie z czasem zmieni (choc sama sie zastanawiam, czy bym chciala... bo ten aktualny bardzo lubie <zakochana> ).
- yamaha
- Genius Loci
Dziekuje za mile slowa dla Missy.
Soniu -> nie, wystawy zupelnie mnie nie kusza. Missy jest "domowym pluszakiem", naszym porannym mruczkiem i dywanikiem podlogowym <rotfl>
Kupilismy kota rasowego tylko dlatego, ze chcielismy byc PEWNI tego, jak kotek bedzie wygladal/zachowywal sie bedac dorosly (a wybor padl na brytyjczyka z powodu urody i charakteru).
Poza tym Missy jest wystarczajaco "wystawiana" na naszym forum, nieprawdaz ? <lol>
Soniu -> nie, wystawy zupelnie mnie nie kusza. Missy jest "domowym pluszakiem", naszym porannym mruczkiem i dywanikiem podlogowym <rotfl>
Kupilismy kota rasowego tylko dlatego, ze chcielismy byc PEWNI tego, jak kotek bedzie wygladal/zachowywal sie bedac dorosly (a wybor padl na brytyjczyka z powodu urody i charakteru).
Poza tym Missy jest wystarczajaco "wystawiana" na naszym forum, nieprawdaz ? <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Co do dlugosci wlosa, to moje "rozwazania" o zmianie dlugosci sa przede wszystkim motywowane tym wpisem kizior'a :
viewtopic.php?t=71&postdays=0&postorder=asc&start=10
(popatrzcie - strona n°2 jak sie kicia zmienila na zdjeciach ; ostatnia fotka <zakochana> <zakochana> <zakochana> normalnie odplywam jakie cudenko <zakochana> )
viewtopic.php?t=71&postdays=0&postorder=asc&start=10
(popatrzcie - strona n°2 jak sie kicia zmienila na zdjeciach ; ostatnia fotka <zakochana> <zakochana> <zakochana> normalnie odplywam jakie cudenko <zakochana> )
- Agnieszka7714
- yamaha
- Genius Loci