Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Biedna maleńka Effy <zakochana>
Jak mogłaś Molly :-x
ps. pewnie przespała cały dzień, nawet się nie zorientowała, że jest w szafie <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

już dostałam ochrzan od męża <oops>

a młoda rzeczywiście jak została wypuszczona, przeciągnęła się, skubnęła trochę karmy i poszła spać dalej :-)
kotku

Post autor: kotku »

No no, pewnie w chowanego zawsze wygrywa <lol> Pod tym dywanem wygląda uroczo, ale całego dnia w szafie jej nie zazdroszczę <gwiżdże> Chociaż... ciepłe sweterki, bluzeczki, szaliczki.
Awatar użytkownika
Molly

wlazła do pudełka z butami... z dobrymi butami :D zna się na rzeczy, ale i tak mi wstyd, że tak zrobiłam. Na ogół sprawdzam gdzie jest i żegnamy się przed wyjściem, a teraz tak się spieszyłam, że kompletnie zapomniałam... no wiocha i tyle <oops>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> biedna kicia
bez jedzenia i picia caly dzien (to tak troche dla wyrzutow sumienia <lol> )

A tak naprawde : kicia chyba Ci za zle nie ma, skoro wyszla, zjadla, poszla spac <tańczy>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Nawet w najlepszej rodzinie może się zdarzyć, nic się nie przejmuj.
My też kiedyś zamknęliśmy Brysię w szafce w przedpokoju. Dopiero po jakimś czasie, jak byliśmy w kuchni to usłyszeliśmy, że ktoś się dobija, a to Brysia nie dała o sobie zapomnieć <lol> Ale tak długo, jak Effy to nie siedziała tam.
Awatar użytkownika
Molly

ufff, kamień z serca, bo już myślałam, że mnie ktoś poda do pomocy społecznej , wiecie jak to jest ;-(
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Molly pisze:ufff, kamień z serca, bo już myślałam, że mnie ktoś poda do pomocy społecznej , wiecie jak to jest ;-(
pomoc społeczna czuwa i to jeszcze specjalista od przemocy domowej - śpij spokojnie :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Molly pisze:ufff, kamień z serca, bo już myślałam, że mnie ktoś poda do pomocy społecznej , wiecie jak to jest ;-(
Effy jest prześliczna, na pewno przespała całą Twoją nieobecność ;-)) Pocieszę Cię, że ja kiedyś Bentusia na całą noc w drugim pokoju zamknęłam. Nie zauważyłam, że tam śpi na łóżku a dodatkowo światło nam wysiadło i go nie widziałam :-( . Zostałam rano porządnie zbesztana przez Bentley'a. Ale to nic! Mój mąż jak mnie okrzyczał <lol> !
Awatar użytkownika
Molly

MM mam wrażenie, że w stosunku do Effy stoję na przegranej pozycji ;-))

Mówią, że szewc chodzi bez butów - no to sobie pedagożka dziecko do szafy zamknęła <lol>

A to fotka na dobranoc :)
CZekam na wannę

Obrazek
Zablokowany