Chcialam sobie przygotowac podpis i powpisywalam wszystkie informacje i okazalo sie, ze to tylko niecale 4 tygodnie, a nie 5 tygodni... Chyba z wrazenia mi sie te tygodnie pomylily <lol>
Ale zawsze 4 tygodnie brzmi lepiej niz 5 <klaszcze>
Witam i ja na forum !
Trzy tygodnie i 2 dni, to "prawie nic" (chociaz doskonale wiem, ze jak sie czeka na kotka, to sie wydaje, ze czas sie w miejscu zatrzymal....), zycze, zeby szybko zlecialo !
Witam i ja na forum !
Trzy tygodnie i 2 dni, to "prawie nic" (chociaz doskonale wiem, ze jak sie czeka na kotka, to sie wydaje, ze czas sie w miejscu zatrzymal....), zycze, zeby szybko zlecialo !
A jak ma Twoj czekoladek "na imie" i z ktorej hodowli pochodzi ?
Teraz to juz niewiele ponad 3 tygodnie, wiec przeleci szybciutko, choc wiem, ze im blizej wyczekiwanej daty, tym wszystko sie bardzej dluzy...
A moj czekoladek pochodzi z niemieckiej hodowli Fat Velvet Bags i ma na imie Breaking Bad :-)
Ale zmienimy mu imie, bo nawet bym nie wiedziala jak go wolac... Juz mam pomysl, jeszcze tylko meza przekonac <mrgreen>
Jej, jaki słodziak <zakochana>
Witajcie na forum
A dla zabicia czasu proponuję kompletować koci niezbędnik domowy i oczywiście zaczytywać się w forumowych radach, bo to bardzo pomaga kiedy już kociak trafia do domu