Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
dora
Hodowca
Hodowla: Rizadora*PL
Kontakt:

Post autor: dora »

:hug:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Trzymam kciuki za mamę :kiss:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Lumi, :hug: to na pewno trochę potrwa, ale będzie dobrze, zobaczysz! Dużo ciepłych myśli ślę :kiss:
kotku

Post autor: kotku »

Oj bardzo mi przykro z powodu mamy :-( Trzymam kciuki żeby wylew okazał się niezbyt rozległy. Na początku to zawsze wygląda strasznie, ale często dzięki rehabilitacji można wrócić do niemal dawnej formy. Trzymaj się :hug: Przesyłam swoje ciepłe myśli.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Aguś :-( bardzo mocno Cię przytulam :hug:
Mam nadzieję, że mama wydobrzeje. Trzymaj się :hug: <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Agnieszko :hug: będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie i głęboko w to wierzyć :hug:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Aguś będzie dobrze, musicie w to wierzyć. Czeka Was pewnie teraz dużo pracy z mamą, ale najważniejsze to cierpliwość. Przytulam cieplutko. :hug:
Awatar użytkownika
artur
Hodowca
Hodowla: Debricon*PL
Kontakt:

Post autor: artur »

Agnieszko przykro nam bardzo, jeszcze niedawno dzwoniliśmy do mamy, kto by się spodziewał. Życie daje nam kolejny przykład na to że człowiek rano wstając nie może być pewien że zaśnie w swoim łóżku. Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze i z czasem mama odzyska sprawność jeśli nie pełną to przynajmniej w stopniu umożliwiającym normalne funkcjonowanie. Mielismy kiedyś podobny przypadek z naszą babcią, na pocieszenie dodam że jeszcze długo, długo do 94 lat mieszkała sama i dawała sobie świetnie radę. Miała problemy z komunikacją ale rehabilitacja okazała się na tyle skuteczna że "efekt końcowy" był zadowalający. W przypadku tej choroby potrzeba czasu. Madycyna "poszła" do przodu, efety lecznia są dużo lepsze niż kiedyś. Trzeba być dobrej myśli. Trzymamy kciuki za mamę!
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Bardzo mi przykro ... ale nie upadaj na duchu ... walczcie ... będzie dobrze ....
mocne kciuki za mamę ... :hug:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Agnieszko, trzymam kciuki za Twoją mamę. Trzymaj się ciepło i bądź przy niej. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy :hug:
Zablokowany