margita pisze:ja też mocno trzymam kciuki <ok> <ok> <ok>
a w jakim wieku powinno się robic sterylkę ? czyżbym niedługo i ja musiała o tym pomyślec? <shock> <strach>
Izar niedługo będzie miała 6 miesięcy ...
Mnie doradzono kolo 10-go miesiaca. I wszystko potoczylo sie wspaniale - Missy nie miala nawet pierwszej rujki.
Normalniejemy pomalusiu powolusiu. Nie dochodzimy do kuwetki jeszcze, ale coraz pewniej stoimy na łapkach. Szkoda tylko, że chcemy się schować gdzie tylko się da. Najważniejsze, że dochodzimy do siebie i jest nam coraz lepiej
Księżniczka śpiocha sobie w najlepsze. Pochodziła, obsiusiała panele i płytki w łazience, sił nabrała troche, nawet na łóżko chciała wejść. Teraz zmęczona odsypia na łóżku u Pańci i Pana, otulona kołderką. Pańcia mizia za uszkiem i pilnuje co by wszystko ok było
Najgorsze za nami
Ja z Izar też umówię się na rano ... reszta dnia będzie na opiekę i obserwację kocinki ...
Bronusia odbierałam późnym wieczorem i nocka nieprzespana bo trzeba było miśka pilnowac ... ciężko to przechodził ...
A widzę że u Was mała już prawie dochodzi do jako takiej formy i nocka na pewno będzie już spokojniejsza ... <mrgreen>
głaski dla kotuni ...