Albert i nie tylko

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

W Twoim wątku, największemu twardzielowi by zmiękło serce <serce> wszystkie szkraby codowne :kotek: trzymam kciuki za dobre i kochające domy :kwiatek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

kosanna pisze:Hannah jesteś niesamowitą osobą! Wielki szacunek! <serce>

Tak sobie myślę, że Albert to pełni w stadzie rolę mamy! A Dorian, to jest dominujący samiec alfa, więc nie może się spoufalać z resztą towarzystwa, musi trzymać wszystkich na dystans, żeby nikomu nawet na myśl nie przyszło zachwiać jego pozycją i od czasu do czasu musi też niestety komuś dołożyć dla przykładu!

Tort z polnych myszek od Meg dla Duffy! <serce>

A poza tym to, nie mogę teraz opuścić Twojego wątku, bo przecież masz u siebie małego, czarnego kocurka! :kotek:
:-( :-( nie mam już małego czarnego kocurka ;-( nie mam tez juz trikolorki Amelki - oba w nowych domach.
Powinnam sie cieszyć, ale czany kocurek był taki słodki, był moim ulubieńcem i nie wykluczałam, że go zostawię, a pierwszy poszedł do nowego domu, w dodatku jako 1 kot....
W piatek zawożę do nowego domu czarno-białą kotkę no i mała Milagros od dawna ma dom zaklepany.
Jak dobrze pójdzie to zostana tylko 2 buro-białe, o które nawet nikt nie zapytał :-(
Awatar użytkownika
Hannah2

yamaha pisze:
Hannah2 pisze:Mała Milagros ma już domek zaklepany
Pewna jestes, Hannah, ze uda Ci sie ja oddac komus ? <lol>

<ok> za domki dla wszystkich maluchow i <pokłon> dla Ciebie !
Tak ja jestem pewna... tylko mój syn sie buntuje, ale jestem twarda, naprawdę 5 kotów to za duzo !!!
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Cudne są wszystkie maluszki wiec pewnie buraski też znajda domek - ja np już je kocham ( chociaż to niewiele niestety w ich sytuacji zmienia ) i na pewno czyjeś serduszko mocniej do nich zabije <serce> trzymam kciuki za Aurorke i Einsteina
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super, że część kotków ma już swoje domki :ok:
Trzymam kciuki <ok> za domki dla pozostałych kociaczków <serce>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

To super, że czarny znalazł swój domek. Był najładniejszy! :-D Trzymam kciuki za pozostałe, także są fajowe! :kotek: A jest wśród nich Einstein, prawda? Myślałam, że on pójdzie pierwszy, bo ma taki fajny opis...
Awatar użytkownika
Hannah2

kosanna pisze:To super, że czarny znalazł swój domek. Był najładniejszy! :-D Trzymam kciuki za pozostałe, także są fajowe! :kotek: A jest wśród nich Einstein, prawda? Myślałam, że on pójdzie pierwszy, bo ma taki fajny opis...
Niestety - czarny wrócił do mnie.
Okazało sie że Pani ma alergie na koty - nigdy wcześniej kota nie miała.
Aż płakała jak go zabierałam, ale dla kota lepiej po tygodniu że wraca niz po kilku miesiącach.
Mała Milagros od niedzieli już w nowym domu więc miałam juz tylko 2 a teraz znowu 3.
Awatar użytkownika
Hannah2

On nie jest kruczo czarny robi sie jakby dymny, taki ciemno szary i pręgi mu bardzo widać - słodki jest <serce> <serce> a może zostanie.... może to przeznaczenie <zakochana>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Szkoda :-( ale na pewno kicia znajdzie cudowny kochany domek ;-)) trzymam kciuki <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Przykro mi, że maleństwo wróciło. Nieustannie zaciskam kciuki za nowe domki i kochających ludzi. A przeznaczenie...no cóż :-) co ma być to będzie, życze jak najlepiej :kwiatek:
Zablokowany