Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- margita
- Agilisowy Rezydent
suche w misce jest zawsze ... ja też mu chrupki mieszam i nie ukrywam, że wyjada w pierwszym rzędzie Britisha ... jak go wyje to inne chrupki leżą i wyjada je dopiero jak już jest mocno głodny, ale zasadniczo nigdy do czysta ... zawsze coś zostaje ... dosypuje świeże 2 x dziennie ... więc udaje ciągle głodnego ... :-Pyamaha pisze:Missy to i o chrupki "zebrze" teraz, jak zagladamy po cos do szafki, w ktorej sa jej chrupki, to kicia zaczyna mruczec <lol>
A Bronus ma wciaz pelna miske ? (Missy naprawde nie moge dosypywac, jak miska jest pusta, bo zaraz przychodzi i wyjada, jakby ze 3 dni chrupek nie widziala).
Czasem, jak nam sie duzo sypnie, to troche zostawia. Ale pol godziny pozniej przychodzi "dopelnic brzusio".
Bronuś uwielbia mokre i o nie zawsze bardzo prosi, ale dostaje też tylko 2 x dziennie ...
dostaje tak od zawsze i nie wiem dlaczego zawsze próbuje, że może uda się mnie przekonac ... uparciuch co? <lol>
- yamaha
- Genius Loci
- yamaha
- Genius Loci
Co obiecalam, wkleic musze.
Oto jak spedzilismy pierwszy week-end pazdziernika (znaczy my na trybunach, podziwiajac najlepszych pilotow swiata) :

Niestety, i tak sie zdarza (bardzo spektakularne, ale najczesciej "dobrze" sie to konczy):

Taki tlum sie zbiera na torze :

A oto swiezo upieczony Mistrz Swiata, Max Biaggi <tańczy>

Oto jak spedzilismy pierwszy week-end pazdziernika (znaczy my na trybunach, podziwiajac najlepszych pilotow swiata) :

Niestety, i tak sie zdarza (bardzo spektakularne, ale najczesciej "dobrze" sie to konczy):

Taki tlum sie zbiera na torze :

A oto swiezo upieczony Mistrz Swiata, Max Biaggi <tańczy>

- ida sierpniowa
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale mi radochę zrobiłaś tymi zdjęciami ... <mrgreen> fajnie to wygląda z wysokości trybun ...
powiem Ci, że zdjęcia zachęcają do uczestnictwa (oczywiście biernego) w takiej imprezie ... <mrgreen>
miałaś super weekend ... nie dziwię się, że czekasz na takie imprezy ... jakbym miała blisko taki tor - to też bym na takie wyścigi poszła ... atmosfera musi byc świetna <mrgreen>
fajnie ...
powiem Ci, że zdjęcia zachęcają do uczestnictwa (oczywiście biernego) w takiej imprezie ... <mrgreen>
miałaś super weekend ... nie dziwię się, że czekasz na takie imprezy ... jakbym miała blisko taki tor - to też bym na takie wyścigi poszła ... atmosfera musi byc świetna <mrgreen>
fajnie ...
- yamaha
- Genius Loci