Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Lenka :-) Takiego Witka to ze świecą szukać <lol> Jak sobię pomyślę ile czasu upłunęło zanim Rufi u mnie stanął i kolejne miesiące aby z ciemnego pokoju do salonu przenieść <lol>

Disneylandu gratuluję <klaszcze> A jak Bentley po nim się przemieszcza? Rurki z tego co widzę są śliskie :-)
A pysio Twój Pieszczoch ma jak bułeczka <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Bentleyek super chłopaczek <zakochana> Pewnie rozpieszczony do granic możliwości zupełnie jak mój Gacuś <mrgreen> <lol>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Bartolka pisze:Lenka :-) Takiego Witka to ze świecą szukać <lol> Jak sobię pomyślę ile czasu upłunęło zanim Rufi u mnie stanął i kolejne miesiące aby z ciemnego pokoju do salonu przenieść <lol>

Disneylandu gratuluję <klaszcze> A jak Bentley po nim się przemieszcza? Rurki z tego co widzę są śliskie :-)
A pysio Twój Pieszczoch ma jak bułeczka <zakochana> :kotek:
Bartolka ale pocieszające jest że te zmiany nastąpiły <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Ja właśnie walczę o drapak i jego miejsce <lol> na razie jest w jadalni w kąciku.
Ale tchnęłaś we mnie nadzieję ;-))
kotku

Post autor: kotku »

Zdjęcie z myszką <zakochana> <zakochana>
Ale normalnie zazdrość mnie zżera ... też bym chciała takie place zabaw i drapaki, ale mąż niestety grozi mi wyrzuceniem z domu za realizację tego typu zachcianek ;-(
Macie super! Ucałowania dla Bentleyka :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bartolka pisze:A jak Bentley po nim się przemieszcza? Rurki z tego co widzę są śliskie :-) A pysio Twój Pieszczoch ma jak bułeczka <zakochana> :kotek:
Bartolko na zdjęciach nie widać, ale ta zabawka jest dodatkowo prawie cała "osiatkowana" i zamiast zwykłej podłogi jest siatka. Na początku Bentley bał się po niej chodzić, ale wytrzymuje jego ciężar, także źle nie jest :-)

Bardzo dziękuję dziewczyny za miłe komentarze, mamy kota na punkcie swojego kota <lol> . Co poradzić, jak oboje jesteśmy w nim zakochani po uszy, tylko z naszej dwójki tylko ja się do tego przyznaję publicznie <rotfl>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

MM dawaj namiar gdzie kupiłaś , wyobraziłam sobie maluchy na tym <mrgreen>
Bentley wniebowzięty i o to chodzi :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Kamiko pisze:MM dawaj namiar gdzie kupiłaś , wyobraziłam sobie maluchy na tym <mrgreen>
Bentley wniebowzięty i o to chodzi :-)
Ja ten plac zabaw dostałam w prezencie dla Bentleya z okazji mojej magisterki od Modern Pet <lol> . Mają to u siebie w sklepie, jak i inne place zabaw z serii Sport Pet Designs.
Awatar użytkownika
tina
Hodowca
Hodowla: Amazing Aisha*PL
Kontakt:

Post autor: tina »

Miss_Monroe pisze: , mamy kota na punkcie swojego kota <lol> . Co poradzić, jak oboje jesteśmy w nim zakochani po uszy, tylko z naszej dwójki tylko ja się do tego przyznaję publicznie <rotfl>
He he wcale się nie dziwię.
Co się nie robi i nie kupuje dla naszych kociastych.

Zabawka super.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja też ten plac zabaw oglądałam w Modern Pet i bardzo mi się podobał ... ale u nas też brakuje miejsca ... a szkoda bo to faktycznie super zabawa ...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Miss_Monroe pisze:Dziewczyny jutro zamieszczę nowe zdjęcia Bentleya z myszkami, ze mną, z nowym nabytkiem i z czym tam jeszcze chcecie i obiecałam ;-))
<gwiżdże>
Zablokowany