Bursztyn

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
agnieszka d

Post autor: agnieszka d »

Skoro podobało się zdjęcie fotelowe to wrzucimy jeszcze dwa:)
Obrazek
Obrazek

Bursztyn jest takim małym śpioszkiem, dużo czasu spędza nad tą czynnością <mrgreen>
Poza tym bardzo lubi czytać...jak tylko otwieram jakąs książkę czy gazetę, zaraz przychodzi i wygodnie układa się na nich tak, że nie mogę czytać. A jak próbuję przesunąć go, to zwyczajnię jęczy, żebym go nie ruszała.
Wogóle jest takim gadatliwym kotem-wszystko co mu nie pasuje musi skomentować takim przesłodkim cichutkim miauknięciem :hammer: -że musi zejść ze stołu, że ja się jeszcze nie połozyłam do łóżka, albo że leżę na boku a nie na plecach i on nie może się na mnie położyć, albo potrącę go nogą...no kochany jest :kotek:
A jak zbyt długo musi się domagać jakiegoś mokrego żarcia, stojąc przy lodówce i wpychając mi łapki na blat, to się wkurza i ściąga zębami magnesy i rysunki mojego dziecka z lodówki....no słodziak po prostu :-D
kotku

Post autor: kotku »

Witamy Bursztynka i jego Pańcię na forum :-)
Awatar użytkownika
agnieszka d

Wiem, że te zdjęcia nie nadają się za bardzo, żeby oceniać kota, ale czy dałybyście radę cos powiedzieć o tym moim słodziaku? My i tak nie jesteśmy wystawowi, tylko i wyłącznie do kochania :kotek: Ale tak pytam z czystej ciekawości. Wiem np. że jak na tę rase to jesteśmy troche wysocy i mamy podobno spore uszy ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<rotfl> zdjecie w kapieli w Fotosiku <rotfl>
Awatar użytkownika
agnieszka d

http://www.youtube.com/watch?v=OOVKoR-pSAY

to tu mam całe 3,5 minuty <mrgreen> Prysznic był dla ochłody, bez żadnych detergentów, sama byłam w szoku :ok:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<shock> nie do wiary <shock>
Przykleilas mu lapy do wanny czy jak ? <lol>
Awatar użytkownika
agnieszka d

Sama nie wierzyłam, ze on ustał tyle czasu i jeszcze się nadstawiał <tańczy>

Ten film obala powszechnie panujący mit, że podczas kąpania kota następuje demolka łazienki i okolicy, nie mówiąc juz o poranionych właścicielach :winko:
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

<shock> <shock> <shock>

jak nic przyklejony do tej wanny <lol>
Awatar użytkownika
agnieszka d

On wogóle bardzo lubi wannę :-) A po podróży, jak wracamy do domu, to mimo, ze nalewam mu świeżej wody do miski, to idzie do wanny i czeka aż mu tam naleję i dopiero tam pije. Moczy sobie łapki i zlizuje wodę. WAsze też tak piją?
A normalne miseczki na wode musiałam zastapić zwykłymi, okropnymi pudełkami po margarynie, bo miseczki mi wywracał, albo wyciągał do pokoju. Odkąd mam pudełka po margarynie, woda jest w nich, a nie dookoła ;-))
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

jest boski w tej wannie ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany