Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Amber
Jak wszystko dobrze pojdzie to za miesiac bedzie z nami :-)yamaha pisze:A ten maly cynamonek to kiedy sie pojawi ? Nie pamietam daty...
W polowie listopada ma ostatnie szczepienie i jak bedzie OK to go odbieramy ok. tydzien po szczepieniu <mrgreen>
Moj (znaczy sie kociastych) drapak jednak w czwartek wyslany, moze w poniedzialek bedzie <klaszcze>
Ufff, bo wioslarz juz prawie zaadaptowany na drapak <strach>
- Amber
Ja wiem <mrgreen> Na Brownisia czekalismy dluzej i szybko zlecialo, choc w miedzyczasie wydawalo mi sie, ze to wiecznosc <lol>
Dzisiaj zwazylam naszego Wiewiora i ma 1,8 kg <mrgreen>
Chyba moj pomiar z zeszlego tygodnia byl bledny, bo to niemozliwe, aby kotus przybral 0,6 kg w ciagu tygodnia? <strach>
Ale widze, ze jest ciezszy, bo jeszcze tydzien temu z latwoscia podnosilam go jedna reka, teraz to niemozliwe...
Dzisiaj zwazylam naszego Wiewiora i ma 1,8 kg <mrgreen>
Chyba moj pomiar z zeszlego tygodnia byl bledny, bo to niemozliwe, aby kotus przybral 0,6 kg w ciagu tygodnia? <strach>
Ale widze, ze jest ciezszy, bo jeszcze tydzien temu z latwoscia podnosilam go jedna reka, teraz to niemozliwe...
- Amber
Kuleczka duzo je, ale jak sobie pomysle 0,6 kg w tydzien, to ciągle brzmi to niewiarygodnie <mrgreen>
Dzisiaj przyszedl drapak. Jest taaaaaki wielki <shock>
Ale poza tym niesamowita jakosc, stabliny i do tego przepiekny <klaszcze>
Wiewior jeszcze troche sie go boi i troche smiesznie na nim wyglada (ledwo go na nim widac) <lol>
Zdjecia pokaze jutro lub pojutrze :-)
Dzisiaj przyszedl drapak. Jest taaaaaki wielki <shock>
Ale poza tym niesamowita jakosc, stabliny i do tego przepiekny <klaszcze>
Wiewior jeszcze troche sie go boi i troche smiesznie na nim wyglada (ledwo go na nim widac) <lol>
Zdjecia pokaze jutro lub pojutrze :-)