Miot O: Ino i SC Aramis Dąbrowa*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt:
Dorota dziękuję za piękne zdjęcia i to specjalnie dla mnie <serce>
Joteczka jest w moim ulubionym puszkowym kubraczku i właśnie takie damy w bogatych futrach uwielbiam najbardziej (na przekór trendom i sędziowskim ocenom :-P ). Włos jest krótki tylko raczej w typie kotów z Iseny
Ponadto ze zdjęć patrzy na mnie mordka zdjęta z dziadka Icusia, no rozpłynęłam się <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gdy zacznie jeszcze robić baranki poprostu wykradnę ją po nocy, u mnie gen z barankiem niestety gdzieś przepadł.
Joteczka jest w moim ulubionym puszkowym kubraczku i właśnie takie damy w bogatych futrach uwielbiam najbardziej (na przekór trendom i sędziowskim ocenom :-P ). Włos jest krótki tylko raczej w typie kotów z Iseny

Ponadto ze zdjęć patrzy na mnie mordka zdjęta z dziadka Icusia, no rozpłynęłam się <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Gdy zacznie jeszcze robić baranki poprostu wykradnę ją po nocy, u mnie gen z barankiem niestety gdzieś przepadł.
- Mada
- Hodowca
- Hodowla: CHAKRAM*PL
- Kontakt:
Kudłatość tylnych łapek i ogona wygląda jak u LH <hm>Dorszka pisze:Prawda? Joteczka jest po prostu bezkonkurencyjna, piękna zwyczajnie <zakochana> Ma nawet imię, ale ciągle nie piszę go na zdjęciach, żeby nie zapeszyć, byłam o nią spokojna, a teraz coraz bardziej się boję, że to ona będzie długowłosaNie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to,że ona ma już swoich ludzi, oni nadali jej imię, ale miała to być dziewczynka niekudłata. Jak patrzę na zdjęcia z przodu, to wydaje mi się, że niepotrzebnie się martwię, nie tak wyglądają pyszczki długowłose. Ale jak popatrzę na tył, to już mi się robi gorąco. No i samo futerko jest watolinowe ciągle... Nie wiem, muszę odgrzać zdjęcia Ino z tego okresu, u niej przeżywałam katusze bardzo długo, może to po prostu taka sama ścieżka rozwoju. W każdym razie ciągle jestem w rozterce, a tam tacy ludzie kochani, mali i duzi...
W wieku miesiaca to już powinno być watowate futro, zupełnie inne w dotyku niż reszty. Mówię z dośwadczenia, bo niedawno miałam te same dylematy co Ty. Teraz już jestem pewna, że mam jednego kudłacza.
Za tydzień powinnaś być na 100% pewna czy ona LH

-
- Hodowca
- Kontakt:
- Mada
- Hodowca
- Hodowla: CHAKRAM*PL
- Kontakt:
- Luludi
- Hodowca
- Hodowla: LULUDI*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Prawda? Popatrz, co się dzieje, jak emocje wchodzą... To przedostatni miot Ino, specjalnie zaplanowany, żeby została po niej dziewczynka. Wszystko jedno, jakiego koloru, w tym konkretnym wypadku nie mam nawet wymogu braku gen LH, po prostu miała być dziewczynka, no i wiadomo, że nie krótkowłosa... Ale te same katusze przeżywałam przy Ino dwa lata temu, i chociaż rozsądek mówił, że będzie krótkowłosa, mówiły to wszelkie porównania ze zdjęciami moich i cudzych poprzednich LH, strach, że ostatnia córka Borgii będzie długowłosa był tak wielki, że widziałam puchy i kryzy wszędzie. Tutaj było podobnie.Kamiko pisze:No dałyście czadu dziewczyny z tymi LH <lol>
U Magdy jakoś zupełnie inaczej to od razu widziałam <lol>