Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- ida sierpniowa
- SHEszunia
oooo no dokładnie to samo!!!!! Moja Tuśka kaskę swoją ze skarbonki wyciągała na drapak "bo ona tez chce kupic"ida sierpniowa pisze:Jak najbardziej Cię rozumiem, mój 9 letni syn jak zobaczył ogromne drapaki rufiego na wystawie, to chciał ze swoich komunijnych płacić <lol> . A jak mu się oczy świeciły, bo ten mój synolek to taki Mowgli z księgi dżungli :-P .
- SHEszunia
- SHEszunia
Cześć dziewczyny... Wybaczcie mi, że tak mało się odzywam, ale teraz na głowie kombinowanie prezentów, myślenie nad ciastami i tortem.... Nastka ma 4go urodziny.. Siedzę, myślę, załatwiam i zamawiam
Mamy fazę na Harry'ego Pottera od jakiegoś czasu... Będzie z Nastki mała Hermiona
podrabiana, ale zawsze coś 
Macie laski jakieś fajne przepisy na ciacha, łatwe, szybkie i smaczne?? Jestem cukiernikowy laik dosłownie, ale miałabym ochotę upiec coś nowego... Zazwyczaj robię cappuccino i jakiegoś sernika z brzoskwinkami czy izaurę, ale już mi to zbrzydło szczerze mówiąc...
Macie laski jakieś fajne przepisy na ciacha, łatwe, szybkie i smaczne?? Jestem cukiernikowy laik dosłownie, ale miałabym ochotę upiec coś nowego... Zazwyczaj robię cappuccino i jakiegoś sernika z brzoskwinkami czy izaurę, ale już mi to zbrzydło szczerze mówiąc...