maga pisze:Ale to juz duzy chopaczek <ok> Jescze trochę i bedzie łobuzował z futrami i wspólnie wcinał z nimi chrupki jak u Myszy <lol>
Jeszcze trochę i w środku nocy we własnym łóżku usłyszysz "mamo, niewygodnie mi, cy on musi na mnie lezeć?" <mrgreen> Przytupta Michaś, przytupta kot jeden z drugim i dla Ciebie we włanym łóżku miejsca już nie starczy <lol> Wiem co mówię, znam z autopsji, od kilkunastu lat nieustannie się zastanawiam, kiedy się wyśpię. Ech. Macierzyństwo. Cały w tym jego urok <diabeł>
Ucałowanka dla Michasia, albo wyjątkowo puciato wyszedł na tych zdjęciach, albo rzeczywiście rośnie jak na drożdżach
Pamiętam dzień, w którym po raz pierwszy wzięłam Cię na ręce. Zamiałczałeś, a ja rozpłakałam się ze wzruszenia. Już wtedy wiedziałam, że jesteś tym jedynym, wyczekanym i wymarzonym. Moja Ty oazo spokoju, pełen ciepła i zrozumienia dla mnie. Zawsze wiesz kiedy Cię potrzebuję, przychodzisz wtedy na przytulanki i całuśne baranki. Przeszliśmy razem wiele, ale były to cudowne 3 lata miłości, uwielbienia i czułości. Frodziu, dziękuję, że jesteś, obiecuję być najlepszą ekipą sprzątającą, karmiącą i obdarzającą Cię najsilniejszym uczuciem jakie tylko posiadam w swoim sercu.
Z okazji Twoich 3 urodzin - kocham Cię niezmiennie.
Frodusiu, przystojniaku !
Z okazji 3 latek zycze Ci wszystkiego, co kocio-najlepsze.
I zeby ten maly szkrab, co niedlugo bedzie probowal chwytac wszystko, co sie rusza, nigdy nie trafil na Twoj ogon.
Frodusiu wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzinek, niech ci zawsze zdrówko dopisuje i bądź szczęśliwy w swoim pięknym stadzie. Mizianki za uszkami posyłam
Dostojny kocurku 100 lat , megaaa zdróweczka , samych cudownych wspaniało kocich dni i żeby chłopaki grzeczne zawsze były bo Ty jesteś ten pierwszy the number One kocurku tony miziaków i głasków