Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

maga pisze:Ale to juz duzy chopaczek <ok> Jescze trochę i bedzie łobuzował z futrami i wspólnie wcinał z nimi chrupki jak u Myszy <lol>
Jeszcze trochę i w środku nocy we własnym łóżku usłyszysz "mamo, niewygodnie mi, cy on musi na mnie lezeć?" <mrgreen> Przytupta Michaś, przytupta kot jeden z drugim i dla Ciebie we włanym łóżku miejsca już nie starczy <lol> Wiem co mówię, znam z autopsji, od kilkunastu lat nieustannie się zastanawiam, kiedy się wyśpię. Ech. Macierzyństwo. Cały w tym jego urok <diabeł>
Ucałowanka dla Michasia, albo wyjątkowo puciato wyszedł na tych zdjęciach, albo rzeczywiście rośnie jak na drożdżach :-D
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Agnieszko, jeszcze nie miałam okazji pogratulować pięknego syna :)

Zdrówka, miłości i wszystkiego naj

a tak osobno - wiadomo - głaski futerkowe :kotek:
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

buziaczki przesyłamy dla Michasia, dużo głaskow dla futrzastych i gorące pozdrowienia dla Ciebie :kiss: <serce> :kiss:
kotku

Post autor: kotku »

Michaś cudowny :bobas:
Już niedługo cztery dorodne kotki będą hasać po domu :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Obrazek

Pamiętam dzień, w którym po raz pierwszy wzięłam Cię na ręce. Zamiałczałeś, a ja rozpłakałam się ze wzruszenia. Już wtedy wiedziałam, że jesteś tym jedynym, wyczekanym i wymarzonym. Moja Ty oazo spokoju, pełen ciepła i zrozumienia dla mnie. Zawsze wiesz kiedy Cię potrzebuję, przychodzisz wtedy na przytulanki i całuśne baranki. Przeszliśmy razem wiele, ale były to cudowne 3 lata miłości, uwielbienia i czułości. Frodziu, dziękuję, że jesteś, obiecuję być najlepszą ekipą sprzątającą, karmiącą i obdarzającą Cię najsilniejszym uczuciem jakie tylko posiadam w swoim sercu.

Z okazji Twoich 3 urodzin - kocham Cię niezmiennie.

Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Frodusiu, przystojniaku !
Z okazji 3 latek zycze Ci wszystkiego, co kocio-najlepsze.
I zeby ten maly szkrab, co niedlugo bedzie probowal chwytac wszystko, co sie rusza, nigdy nie trafil na Twoj ogon.
:kotek: :tort:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Frodusiu wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzinek, niech ci zawsze zdrówko dopisuje i bądź szczęśliwy w swoim pięknym stadzie. Mizianki za uszkami posyłam :kotek: :tort: :party:
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dostojny kocurku 100 lat , megaaa zdróweczka , samych cudownych wspaniało kocich dni i żeby chłopaki grzeczne zawsze były :ok: bo Ty jesteś ten pierwszy the number One kocurku tony miziaków i głasków :kotek: :tort: :kwiatek:

Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Boże, to Wy już tyle czasu na forum <lol> Chyba jednak zrobię jakąś rangę, taką od 5 lat pobytu, jakieś Dinozaury to będą albo Mamuty <lol>

Wszystkiego najlepszego dla Frodo z okazji urodzin! :tort:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Wszystkiego najlepszego Frodo :tort: :kotek: <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany