Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Bożenko, życzę Ci aby to urabianie trwało jak najkrócej, żebyś jak najszybciej mogła cieszyć się dwoma kiciami <ok> <ok> <ok>
A dziewczynka śliczna <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Oczywiście, że kciuki trzymam <ok> . Koleżanka śliczna.
Kacper to ma dobrze- rybki, ptaszki w "zasięgu" łapy.
kotku

Post autor: kotku »

O jakie fajne zdjęcia! Kacperek :kotek: i cudne sikoreczki <zakochana>
A za dziewczynkę trzymam kciuki bardzo mocno, bo jest prześliczna <ok>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Trzymam kciuki za piękną dziewusię <ok>
Kacperkowi chociaż się nie nudzi z sikoreczkami :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

trzymam kciuki <ok>
koleżanka cudna <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

i ja się z kciukami przyłączam <ok> piękna koteczka <zakochana>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Bożena pisze:[url=http://img31.imageshack.us/img31/4623/jasio525.jpg]Obrazek[/URL]

Jak urabianie się uda to Kacper będzie miał taką koleżankę.Trzymajcie kciuki bardzo się przydadzą.

<?> <?> <?> Ale czy Ania chce oddać tego kotka? Czy piszesz to zgodnie z jej wiedzą?
A czy wogóle Kacper może mieć "koleżankę" ? O ile wiem czy to nie właśnie dlatego, że Kacperek wolał być sam -
Ania poszukała mu Nowego Domku czyli Twojego ? :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bożena pisze:[url=http://img31.imageshack.us/img31/4623/jasio525.jpg]Obrazek[/URL]

Jak urabianie się uda to Kacper będzie miał taką koleżankę.Trzymajcie kciuki bardzo się przydadzą.
Taką koleżankę tzn. tą kotkę czy kotkę o takim umaszczeniu? Wydaje mi się, że to jest kotka w hodowlana a nie na "kolanka", nigdzie nie widziałam informacji, że jest przeznaczona do nowego domku.
Bożena

Post autor: Bożena »

Tak, Ania i Rafał chętnie sprezętują Kacperkowi towarzystwo Jasminki.Jak były razem w hodowli to się lubili są nawet spokrewnieni.Jasminka ma iść na zasłużony odpoczynek a ja muszę tylko przekonać TŻ.Jest moim marzeniem mieć Jasminkę <serce> serducha wystarczy dla nich dwojga.Ania i Rafał wiedzą ,że Kacpuś jest rozpieszczany i bardzo kochany i chcieliby żeby Jasminka dołączyła do Kacpra.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ahaaa...skoro tak twierdzisz...
Jasminka będzie miała w kwietniu dopiero 3 lata... nie wiedziałam, ze już wysłużyła się jako kotka hodowlana, nie pisała o tym ani Kasia, ani Ania... NIe wiedziałam, że już mają Ci ją sprezentować, jak to określasz... No cóż, może zwyczajne zapytam następnym razem :-) Ponieważ Jasminka jest z jednej z moich ukochanych hodowli, czytam ze zrozumieniem ...

Ja Ci dobrze życzę Bożenko kochana, ale ludzie na forum gratulują Ci wyimaginowane dokocenie, które nie wiadomo kiedy i czy wogóle dojdzie do skutku... Kacper poszedł do adpocji, bo źle dogadywał się z innymi kotami. A Jasia jest jeszcze taka młoda i zdecydowanie w planach hodowlanych... Tak więc nic nie rozumiem z tego wszystkiego...

I wiem też oczywiście, że Kacper jest u Ciebie rozpieszczany i bardzo kochany <serce>
Niemniej nie zawsze jest nam dane tyle kotów, ile sobie wymarzymy :-)
Zablokowany