Kacper w nowym domu
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Dracanka
Bożena pisze:[url=http://img31.imageshack.us/img31/4623/jasio525.jpg]Obrazek[/URL]
Jak urabianie się uda to Kacper będzie miał taką koleżankę.Trzymajcie kciuki bardzo się przydadzą.
<?> <?> <?> Ale czy Ania chce oddać tego kotka? Czy piszesz to zgodnie z jej wiedzą?
A czy wogóle Kacper może mieć "koleżankę" ? O ile wiem czy to nie właśnie dlatego, że Kacperek wolał być sam -
Ania poszukała mu Nowego Domku czyli Twojego ? :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Taką koleżankę tzn. tą kotkę czy kotkę o takim umaszczeniu? Wydaje mi się, że to jest kotka w hodowlana a nie na "kolanka", nigdzie nie widziałam informacji, że jest przeznaczona do nowego domku.Bożena pisze:[url=http://img31.imageshack.us/img31/4623/jasio525.jpg]Obrazek[/URL]
Jak urabianie się uda to Kacper będzie miał taką koleżankę.Trzymajcie kciuki bardzo się przydadzą.
-
Bożena
Tak, Ania i Rafał chętnie sprezętują Kacperkowi towarzystwo Jasminki.Jak były razem w hodowli to się lubili są nawet spokrewnieni.Jasminka ma iść na zasłużony odpoczynek a ja muszę tylko przekonać TŻ.Jest moim marzeniem mieć Jasminkę <serce> serducha wystarczy dla nich dwojga.Ania i Rafał wiedzą ,że Kacpuś jest rozpieszczany i bardzo kochany i chcieliby żeby Jasminka dołączyła do Kacpra.
- Dracanka
Ahaaa...skoro tak twierdzisz...
Jasminka będzie miała w kwietniu dopiero 3 lata... nie wiedziałam, ze już wysłużyła się jako kotka hodowlana, nie pisała o tym ani Kasia, ani Ania... NIe wiedziałam, że już mają Ci ją sprezentować, jak to określasz... No cóż, może zwyczajne zapytam następnym razem :-) Ponieważ Jasminka jest z jednej z moich ukochanych hodowli, czytam ze zrozumieniem ...
Ja Ci dobrze życzę Bożenko kochana, ale ludzie na forum gratulują Ci wyimaginowane dokocenie, które nie wiadomo kiedy i czy wogóle dojdzie do skutku... Kacper poszedł do adpocji, bo źle dogadywał się z innymi kotami. A Jasia jest jeszcze taka młoda i zdecydowanie w planach hodowlanych... Tak więc nic nie rozumiem z tego wszystkiego...
I wiem też oczywiście, że Kacper jest u Ciebie rozpieszczany i bardzo kochany <serce>
Niemniej nie zawsze jest nam dane tyle kotów, ile sobie wymarzymy :-)
Jasminka będzie miała w kwietniu dopiero 3 lata... nie wiedziałam, ze już wysłużyła się jako kotka hodowlana, nie pisała o tym ani Kasia, ani Ania... NIe wiedziałam, że już mają Ci ją sprezentować, jak to określasz... No cóż, może zwyczajne zapytam następnym razem :-) Ponieważ Jasminka jest z jednej z moich ukochanych hodowli, czytam ze zrozumieniem ...
Ja Ci dobrze życzę Bożenko kochana, ale ludzie na forum gratulują Ci wyimaginowane dokocenie, które nie wiadomo kiedy i czy wogóle dojdzie do skutku... Kacper poszedł do adpocji, bo źle dogadywał się z innymi kotami. A Jasia jest jeszcze taka młoda i zdecydowanie w planach hodowlanych... Tak więc nic nie rozumiem z tego wszystkiego...
I wiem też oczywiście, że Kacper jest u Ciebie rozpieszczany i bardzo kochany <serce>
Niemniej nie zawsze jest nam dane tyle kotów, ile sobie wymarzymy :-)