Kotki dwa czyli Hindi i Malajka
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
-
DomKa
Dziękuję w imieniu swoim i naszych dwóch sierściuszków za ciepłe przywitanie. Niektóre forumowe koty już podziwiałam (oczywiście wątki Małego Lwa mam w jednym palcu ;)), ale jeszcze wiele mi brakuje do dokładnego przestudiowania całego forum. Widzę niebezpieczeństwo nowego nałogu
.
Jako, że Maluś ma jeszcze małe portfolio (za ruchliwa bestia jest), na razie będzie królował Hinduś, kiedy jeszcze był małym kociaczkiem, a państwo bali się czyścić oczka ze śpochów <lol>

Jako, że Maluś ma jeszcze małe portfolio (za ruchliwa bestia jest), na razie będzie królował Hinduś, kiedy jeszcze był małym kociaczkiem, a państwo bali się czyścić oczka ze śpochów <lol>
- agnieszka d
- asiunia0312
- yamaha
- Genius Loci
<lol> ja tez w ich watku namiot rozbilam <lol>DomKa pisze: wątki Małego Lwa mam w jednym palcu ;))
I jak mi sie tylko w innych watkach psoca, mowiac "to bedzie kudlacz/nie bedzie kudlacza/bedzie/nie bedzie" (ja nikogo palcem nie pokazuje <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> ) to szybko do Malego Lwa lece sie pocieszac <zakochana>
To taki "watek prawdziwych wartosci" <lol>
-
DomKa
Kociaki bawią się wspólnie, więc pani zamiast bawić się piórkiem lub rzucać piłeczkę zamieści jeszcze filmik <mrgreen>
Szkoda, że Hindi nie zachowuje tej odrobiny czułości dla mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=5BnNnkYO ... e=youtu.be
Szkoda, że Hindi nie zachowuje tej odrobiny czułości dla mnie.
http://www.youtube.com/watch?v=5BnNnkYO ... e=youtu.be