Hamsini Agilis Cattus*Pl

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Jak na miło , za życzenia wszystkim bardzo dziękujemy :-D

Hamsinka to już dorosła pannica jest. Po ostatnej wizytacji usłyszłam , że pięknie moja KOTA wygląda , nabrała masy i w ogóle jest bardzo ułożona i urodziwa.
Wiem, że niekiedy Dorszka zciemnia <oops> i tak z grzeczności upewnia mnie , że moje koty najpiękniejsze są i tak dalej ....... <lol> a najciekawsze jest to ,że ja zawsze dopominam się tych zapewnień , to są doprawdy niezamnionane śmieszne momenty , które na bardzo długo zostają w moim sercu.

Czas pomyka dla nas i dla naszych Futer , zauważyłam że dziewczynka bardziej otwarta i ufna się zrobiła. O wiele więcej miziaków i pieszczot się dopomina,więc nawoływania wygrywają a włączony motorek rekonpesuje wszystko .
Najśmieszniejsze jest to, że wiele zachowań podpatruje od Rudej Małpy i wówczas mam niezły ubaw kiedy patrzę na nią skaczacą i odbijającą się od ściany Hamsinkę, która wcześniej takich akrobacji nie wykonywała . <lol>
Fajnie się nam razem żyje , mam nadzieję że w Wigilię to od moich dziecinek usłyszę <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Jeszcze ja ze spóźnionymi życzeniami

:tort: wszystkiego najlepszego :tort: :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Hamsineczko kochana, ja na końcu samym po dalekiej wycieczce, ale całus w różowy nochal przesyłam, a dla Dorotki masz być jeszcze bardziej kochana, mruczeć do ucha ile wlezie, a Rudej Małpie się nie daj, bo to chłop, on się zawsze bezczelnie o swoje upomni <mrgreen>

Pochwal się potem prezentami, bo Dorotka na pewno nawymyślała znów jakieś nowości, no i smakołyki, mam nadzieję, były :tort:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

ja spóźniona :-(

Wszystkiego najlepszego 100 lat :tort:
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Gosia i Ira pisze:ja spóźniona :-(

Wszystkiego najlepszego 100 lat :tort:
I ja na szarym końcu buziol w nochal kochany :)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Hamsi nie bądź zła, że nie napisałam... jakoś to wynagrodzę, normalnie się do Kamienia specjalnie wybiorę!
Zdrówka Księżniczko Boska :tort: :tort: :tort:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Dracanka pisze:Hamsi nie bądź zła, że nie napisałam... jakoś to wynagrodzę, normalnie się do Kamienia specjalnie wybiorę

taaaaaaaaaaa :mimbla: już to widzę :haha:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Dzisiaj pokazuję moją Dziewuszkę w nowym nabytku ......, :-P
Od kilku dni obie kamieńskie Małpy mogą się cieszyć w końcu nowymi mebelkami . Po dość długim oczekiwaniu Pan Rufi zrealizamwał nasze zamówienie i przysłał rynny w wersji ściennej.
Zrobiłam fotki w różnych ujęciach aby dokładnie pokazać jak pięknie wywiązał się Pan Leszek z naszego wymyślania. Nie ukrywam, że miałam serce na ramieniu gdyż polegałam tylko na doświadczeniu i guście samego konstuktora . Rynny są dwie , póki co koty polegują tylko w jednej ale mam nadzieję ,że przekonają się również do drugiej ściany bo tak starałam się je ulokować aby Futra mogły w łatwy sposób dostać się na półkę jak również miałam na uwadze ich monitoring na cały pokój. <mrgreen>
W jednym zamówieniu skusiłam się jeszcze w ramach "Mikołajek i gwiazdki" na drapak prosty do ściany 1 m. Jest super :ok: Przymocowałam go w kuchni i sparwadza się w 100 %. Hamsinka tak drapie, że niekiedy wisi na nim czterema łapami.

Teraz jestem spokojna bo nowych zamówień już nie będzie :mimbla: gdyż wszystkie miejsca stojące i wiszące już wykorzystane , pozostaje tylko zamiana mieszkania na większe gabaryty <lol>

Obrazek

Obrazek

Jaka Pannica ważna :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dorotko rewelacja :ok:
Dziewczynka świetnie wygląda <serce> jaka mina <mrgreen>

no to jeszcze ten drapak poproszę i drugą rynnę :ok:

A ja mam jeszcze pytanie o obrazek kocinki na ścianie :-?
Kto to malował ?
Jakaś kolejna super zdolniacha <lol>

Mnie korcą sztalugi których nie widziałam juz tyle lat ale kiedys uwielbiałam wyciszać się na nich <mrgreen>
monika§

Post autor: monika§ »

Fantastyczna ta rynna naścienna! Ale pannica ma minę chyba średnio zadowoloną <lol> Pozostaje wierzyć na słowo, że nowa miejscówa się podoba <mrgreen>
ODPOWIEDZ