"na kolana" a "do hodowli"
-
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
-
witam oliver ma sie coraz lepiej.. na dzien dzisiejszy wazy 1600 gr szaleje jak maly wariat po reklamowce weterynarz powiedzial mi ze nie jest az tak zle.. goraczki nie mial.. dostal krople do noska rhinigenta. na linku Oliver
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe1 ... 55e13.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe1 ... 55e13.html
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
-
witam
Oliver ma sie troche lepiej ale jego katarek i lazawiace oczkek nie przechodzi...
lzawia mu oczka caly dzien i tylko jak wstaje po drzemce katatarek . podczas spania na dosc spory wyciek z noska... zacza nawet jesc sucha karme.... sukces..... pisalam juz wczesniej ze od wetry. dostal krople do noska RHINIGENTA.. CZY TE KOPELKI sA DOBRE? WYDAJE mi sie za jest CHORy na KOCI KATAR? weter.... powiedzila ze to nic groznego.
Oliver ma sie troche lepiej ale jego katarek i lazawiace oczkek nie przechodzi...
lzawia mu oczka caly dzien i tylko jak wstaje po drzemce katatarek . podczas spania na dosc spory wyciek z noska... zacza nawet jesc sucha karme.... sukces..... pisalam juz wczesniej ze od wetry. dostal krople do noska RHINIGENTA.. CZY TE KOPELKI sA DOBRE? WYDAJE mi sie za jest CHORy na KOCI KATAR? weter.... powiedzila ze to nic groznego.
- Renia
Najbezpieczniej jest zrobić wymaz i poddać go badaniu laboratoryjnemu, w przeciwnym wypadku są tylko domysły, a jak zdążyłam się przekonać można miesiącami źle leczyć kota na coś, co wcale mu nie dolega.
Jeżeli to nic poważnego, to po kilku dniach kroplenia powinna być wyraźna poprawa, gdy jej nie ma warto zrobić te badania.
Jeżeli to nic poważnego, to po kilku dniach kroplenia powinna być wyraźna poprawa, gdy jej nie ma warto zrobić te badania.