nie łam się.... mój zaczął mówić, że trzeciego nie kupi!!! <rotfl> <rotfl> <rotfl>bahi pisze:Ja słyszę: nieee nooo znowu te kotyyyyy. Jeden ci nie wystarczyyyy?EwaL pisze:A w życiu! Jak się podpytuje co tam mam to niewinnie odpowiadam znudzonym tonem: kotki, chcesz zobaczyć?
Na co odpowiada: A nie, może później (chyba żeby mnie urazić ,cwaniak)
No oczywiście, że NIE wystarczy!
A że dziś się ciągle do kompa chichram (Jezzzzu jak to się pisze?!) to swoją drogą...
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- SHEszunia
- SHEszunia
hahahahah poleciałaś po bandzieEwaL pisze:chichrać <lol>
dopuszczalne w grach
chichrać
chichrać
występowanie: Słownik ortograficzny języka polskiego - wyd. Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz
odmienność: tak
H chichrali, chichraliby, chichralibyście, chichralibyśmy, chichraliście, chichraliśmy, chichrał, chichrała, chichrałaby, chichrałabym, chichrałabyś, chichrałam, chichrałaś, chichrałby, chichrałbym, chichrałbyś, chichrałem, chichrałeś, chichrało, chichrałoby, chichrały, chichrałyby, chichrałybyście, chichrałybyśmy, chichrałyście, chichrałyśmy
I chichra, chichracie, chichrają, chichram, chichramy, chichrasz
d chichrano
(+b) i chichrania, chichraniach, chichraniami, chichranie, chichraniem, chichraniom, chichraniu, chichrań, niechichrania, niechichraniach, niechichraniami, niechichranie, niechichraniem, niechichraniom, niechichraniu, niechichrań
k chichraj, chichrajcie, chichrajcież, chichrajmy, chichrajmyż, chichrajże
(+b) v chichrająca, chichrającą, chichrające, chichrającego, chichrającej, chichrającemu, chichrający, chichrających, chichrającym, chichrającymi, niechichrająca, niechichrającą, niechichrające, niechichrającego, niechichrającej, niechichrającemu, niechichrający, niechichrających, niechichrającym, niechichrającymi
~ chichrając
- SHEszunia
- SHEszunia
hahahahah nie no wiesz.... światło światłem, problem tkwi w chłodzeniubahi pisze:Jeśli jest światło to co Ty się czepiasz tej lodówki Świeci się = działa! Proste!SHEszunia pisze:ps... światło właśnie działa:D
mrożenie zdechło..... <rotfl>
ale w sumie jak się znów na blond smalnę to nie będzie mi to przeszkadzać <rotfl>