EwaL pisze:Babie to nigdy nie dogodzisz, chce i żarówkę i mrożenie. <lol>
To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku niż mrożenie bez światła, bo i tak nic nie zobaczysz (nawet kota w majonezie)
no niestety baba to baba
ja chcę i żarówkę i chłodzenie!!!! A co, wymagająca jestem <rotfl>
EwaL pisze:Babie to nigdy nie dogodzisz, chce i żarówkę i mrożenie. <lol>
To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku niż mrożenie bez światła, bo i tak nic nie zobaczysz (nawet kota w majonezie)
EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" (i zazwyczaj nic więcej) <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>
EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>
nie gniewam się MM a broń boże, dzisiaj wariacki wątek prowadzę <rotfl>
czekaj wystawię ją na balkon!!!!
będzie lodówka w lodówce. i na prądzie zaoszczędzę. A skoro uparłam się na światło zamontujemy latarkę!!!!! Rewelacyjny pomysł <rotfl>