Eddy & Kronos - nasi Królowie świata

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Łooo matuchno, jaki on piękny! Wzrok rozbrajający. Masz szczęście, że ,mieszkasz w miarę daleko ode mnie, bo istniałoby ryzyko kidnapingu a raczej kociopingu <lol> Wymiziaj Edzia od e-ciotki Ewy. No cóż, zazdroszczę nadal. <mrgreen>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Taaaaak, Edunio byl z dostawa do domciu ;-))
Julcik czekam <lol>
Ewciu jak sie tylko Edunio w miare poczuje jak w.domku to bede go miziac ile wlezie, ofkors Midusie.tez, na tyle ile pozwoli
Soorka za literkowki czy literki przestawione, na telefonie wisze
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Zostaw ten telefon i komputer, weź się naciesz Edziem (i Midusią) i później zdasz obowiązkową relację.
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

jejciu ... jaki boski widok ... Edziu jesteś piękny ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Midusiu nic się nie martw ... Pańcia dalej Cię mocno kocha, a z Edziem będziesz miała dużo fajnej zabawy i przyjaźni ... zobaczysz <serce> i nudy na pewno nie będzie .... <mrgreen>

She cierpliwości ... wszystko będzie dobrze .... widzę, że tempo u Ciebie ekspresowe ...
u mnie na wąchanie w pierwszy dzień nie było szansy - tylko agresja ze strony rezydenta ... ale on dużo starszy był od małej ... i dlatego to dłużej trwało ... a teraz wspólne zabawy obowiązkowo ... <mrgreen> zaczepianki, ganianki, wspólne wylizywanki futerka <serce> <serce> <serce>

głaski dla obojga :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O rany jak ja kocham poinciki <zakochana>
Fotka sliczna, a Edziu to juz w ogole cudenko.
:kotek: dla obu futerek !
Awatar użytkownika
SHEszunia

Dziekujemy.. Edunio sie wlasnie schowal w lozku.... Midusia lezy w przedpokoju.. Dokocanie wcale nie jest mile... :-|
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

o jejku! moja Lumcia pół roku temu wyglądała tak samo <serce> uwielbiam :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

SHEszunia pisze:Dziekujemy.. Edunio sie wlasnie schowal w lozku.... Midusia lezy w przedpokoju.. Dokocanie wcale nie jest mile... :-|
no nie jest ... :-(
też to przeżyłam ... strach, obawa, zwątpienie ...
ale zaufaj nam dopiero co dokoconym .... to na szczęście minie, uzbrój się w cierpliwośc ...
niestety nie da się tego przyspieszyc ... jeśli koty będą tą sytuacją bardzo zmęczone i Ty również - to je odseparuj ... i powoli, pomalutku dawaj im się ze sobą i z zapachem oswajac ...
jak coś to pytaj - pomożemy ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
SHEszunia

na chwilę obecną to nie wiem, jak dużo mogę Midusi pozwolić.... Wygląda to tak, że ona za nim biega, niby go wąchnąć próbuje, ale jak ten się odwraca to syk jest i odskok w tył... Bscznie siedzi i go obserwuje a jak się Eduś zbilży troszkę nawet nie specjalnie do niej to charkot syk i zęby na wieszku... Parę razy próbowała też z pazurami wyskoczyć do niego, ale moje "nie wolno" podziałało... Póki co ona śpi w jednym a on w drugim pokoju. Poza tym jak podchodzę do kotki i chcę ją pomiziać to mnie ofurkuje..... ;-(
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

to powiem Ci że i tak nie jest źle ... <mrgreen>
ja miałam 100x gorzej ... :-(

to dobrze że sobie śpią w osobnych pokojach ... pomalutku będzie coraz lepiej ...
ja miałam jeszcze osobne kuwety i miseczki do jedzenia - aby stresu było jak najmniej ...

teraz miseczki są w tym samym miejscu, jedzą razem obok siebie ...
zostawiłam jednak dwie kuwety bo mój Bronuś strasznie jest delikatny jeśli idzie o czystośc kuwety ...
jak po czasie schowałam jedną ... to czasem próbował załatwiac się w umywalce bo kuweta już pachniała nie tak ... (a tydzień nawet nie minął ...)
teraz są dwie i problem zniknął ... korzystają raz z jednej raz z drugiej ... :-)
Zablokowany