Maluś jest u nas już ok miesiąca. Duży ją wylizuje, śpią przytulone, generalnie komitywa. Zabawa natomiast nadal kończy się piskami i sykami małej, bo ją duży przytrzymuje i pazurki czasem idą w ruch (ważne, że krew się nie leje). Ciężko tego słuchać, na początku je rozdzielałam, ale teraz się powoli przyzwyczajam (najgorzej jest jak robią to w nocy). Mam wrażenie, że kocie zaprzyjaźnianie przeżywają najbardziej właściciele
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
-
DomKa
Śliczne kociaki
. Przy wyborze drugiego też biłam się z myślami, czy poncik czy ciemna długowłosa.
Maluś jest u nas już ok miesiąca. Duży ją wylizuje, śpią przytulone, generalnie komitywa. Zabawa natomiast nadal kończy się piskami i sykami małej, bo ją duży przytrzymuje i pazurki czasem idą w ruch (ważne, że krew się nie leje). Ciężko tego słuchać, na początku je rozdzielałam, ale teraz się powoli przyzwyczajam (najgorzej jest jak robią to w nocy). Mam wrażenie, że kocie zaprzyjaźnianie przeżywają najbardziej właściciele
.
- EwaL
SHEszunia pisze:hahahahahahahhahahahaha poprzednia strona patrzEwaL pisze:Coś się zaniedbujesz ze zdjęciami, chcesz mieć kociaka tylko dla siebie? Nic z tego, e-ciotki czekają jak sępy!!!dwa są? są! <gwiżdże>
Ale co to są dwa???? Jeszcze w kadrze inna trzoda chlewna. Nie liczy się! Ty się tu dwoma zdjęciami nie wykpisz!!!!
- SHEszunia
Oj Ewuniu moja złota... no już nie bądź taka wymagającaEwaL pisze:SHEszunia pisze:hahahahahahahhahahahaha poprzednia strona patrzEwaL pisze:Coś się zaniedbujesz ze zdjęciami, chcesz mieć kociaka tylko dla siebie? Nic z tego, e-ciotki czekają jak sępy!!!dwa są? są! <gwiżdże>
Ale co to są dwa???? Jeszcze w kadrze inna trzoda chlewna. Nie liczy się! Ty się tu dwoma zdjęciami nie wykpisz!!!!
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- EwaL
Staram się, ale robię to tak, żeby się nie zorientował. Z laserkiem jeszcze nie próbowałam, Ty mi podsunęłaś ten <diabeł> pomysł.SHEszunia pisze:musisz go wyszkolić Ewuniu <rotfl>EwaL pisze:Wiesz, ja jeszcze chwila i zacznę TŻ-towi świecić laserkiem po ścianie. Laser czeka, kota brak, TŻ sprawny, jeszcze nie gotowy, ale dojrzeje do tego <rotfl>
- SHEszunia
Juz bym wolała uczyć TŻta biegania za laserkiem..... Mój siedzi i ogląda moje pamiątki z kominii.... grające... ze chrztu.. a najlepsze jest to, że czyta mój kalendarz... stary jak świat, gówniarą byłam... <oops> <oops>EwaL pisze:Staram się, ale robię to tak, żeby się nie zorientował. Z laserkiem jeszcze nie próbowałam, Ty mi podsunęłaś ten <diabeł> pomysł.SHEszunia pisze:musisz go wyszkolić Ewuniu <rotfl>EwaL pisze:Wiesz, ja jeszcze chwila i zacznę TŻ-towi świecić laserkiem po ścianie. Laser czeka, kota brak, TŻ sprawny, jeszcze nie gotowy, ale dojrzeje do tego <rotfl>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: