Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- Ania_83
A dziękuję bardzo dziewczynki
Lunia rzeczywiście wygląda jak typowa panienka, pyszczuś ma bardzo delikatny i słodziachny. Jedyne co mnie smuci to to że stała się taka niedotykalska, wcześniej non stop leżała na kolanach, w nocy spała wtulona w rękę, teraz jakby tego nie lubiła.
Co prawda cały czas jest koło mnie - i w dzień i w nocy, w odległości kilkudziesięciu centymetrów ale to już nie to samo
Jak ją przytulam lub przykładam do niej delikatnie głowę to niby zaczyna mruczeć i mruczeć ale zaraz zwija manatki. No ale może kiedyś wróci mój pieszczoch
Tak czy siak jest najsłodsza na świecie ;)

Lunia rzeczywiście wygląda jak typowa panienka, pyszczuś ma bardzo delikatny i słodziachny. Jedyne co mnie smuci to to że stała się taka niedotykalska, wcześniej non stop leżała na kolanach, w nocy spała wtulona w rękę, teraz jakby tego nie lubiła.

Co prawda cały czas jest koło mnie - i w dzień i w nocy, w odległości kilkudziesięciu centymetrów ale to już nie to samo

- Miss_Monroe
- Moderator
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- kosanna
Jak ja Cię doskonale rozumiem! Moja też taka niedotykalska. Też przytulam do swojej głowę i też mruczy i to by było na tyle...Ania_83 pisze:A dziękuję bardzo dziewczynki![]()
Co prawda cały czas jest koło mnie - i w dzień i w nocy, w odległości kilkudziesięciu centymetrów ale to już nie to samoJak ją przytulam lub przykładam do niej delikatnie głowę to niby zaczyna mruczeć i mruczeć ale zaraz zwija manatki. No ale może kiedyś wróci mój pieszczoch
![]()