Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Słodka panna :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Dziewczynkę masz prześliczną, wyrosła na Królewnę <zakochana>
Wygłachaj :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ania_83 pisze:To to w końcu obiecane zdjęcia - co prawda wygrzebane troche starsze ale zawsze <mrgreen>

]Obrazek
Jakie "czadowe" zdjęcie! Luna też na nim dała czadu, wygląda ekstra! :-D
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- piekna dziewczynka :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

A dziękuję bardzo dziewczynki :kiss:
Lunia rzeczywiście wygląda jak typowa panienka, pyszczuś ma bardzo delikatny i słodziachny. Jedyne co mnie smuci to to że stała się taka niedotykalska, wcześniej non stop leżała na kolanach, w nocy spała wtulona w rękę, teraz jakby tego nie lubiła. :(
Co prawda cały czas jest koło mnie - i w dzień i w nocy, w odległości kilkudziesięciu centymetrów ale to już nie to samo :( Jak ją przytulam lub przykładam do niej delikatnie głowę to niby zaczyna mruczeć i mruczeć ale zaraz zwija manatki. No ale może kiedyś wróci mój pieszczoch :-/
Tak czy siak jest najsłodsza na świecie ;)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Aniu :-) Lunka jest po prostu kobietą, a nie od dziś wiadomo, że "kobieta zmienną jest", także nie ma się co martwić ;-)) Na pewno okres przytulaśnej dziewczynki jeszcze wróci :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

No mam nadzieję :-? Dziękuję za pocieszenie :-P
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Jaka ona dorosła <shock> A pamiętam jak na nią czekałaś :-)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ania_83 pisze:A dziękuję bardzo dziewczynki :kiss:
Lunia rzeczywiście wygląda jak typowa panienka, pyszczuś ma bardzo delikatny i słodziachny. Jedyne co mnie smuci to to że stała się taka niedotykalska, wcześniej non stop leżała na kolanach, w nocy spała wtulona w rękę, teraz jakby tego nie lubiła. :(
Co prawda cały czas jest koło mnie - i w dzień i w nocy, w odległości kilkudziesięciu centymetrów ale to już nie to samo :( Jak ją przytulam lub przykładam do niej delikatnie głowę to niby zaczyna mruczeć i mruczeć ale zaraz zwija manatki. No ale może kiedyś wróci mój pieszczoch :-/
Tak czy siak jest najsłodsza na świecie ;)
Jak ja Cię doskonale rozumiem! Moja też taka niedotykalska. Też przytulam do swojej głowę i też mruczy i to by było na tyle... ;-( Ostatnio zaczęłam się nawet zastanawiać nad tymi cyklami, bo raz jest pieszczoch, a za chwilę nie da się dotknąć (tzn. jakby mówiła: no dobrze skoro już musisz, to proszę, ale zrobię to tylko dla Ciebie i nie dłużej niż dwa głaśnięcia!). Mimo wszystko pogłaszcz Lunkę ode mnie. :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

To fakt, Lunia też dość często się łasi ale najczęściej jak stoję i to do moich nóg :) Wtedy daje się wygłaskać, generalnie łepek wystawia do pomiziania też ale nie za długo, tylko że tak mi brakuje tego futerka na moich kolanach :(
Zablokowany