No czyli czesać tym czymś futrzaste i się nie przejmować ze łyse bedą - zapisane. Młodą dorwałam drugi raz i znowu masę futra zdjęliśmy - gdzie ten mały, taki niebrytkowy kurdupel, to pomieścił??
Furminator
- yohjia
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
patyczaków chudych i tak nie będziemy mieć bo nasze troche ciałka mają <mrgreen>yohjia pisze:
No czyli czesać tym czymś futrzaste i się nie przejmować ze łyse bedą - zapisane.
no nie wiem ja Kalę furminatorem czeszę max raz na m-c i wystarczy z niej sie nie sypie <mrgreen> ,a Koloruś to nie dla niego taką ma sierść ,że zwykła szczotka wystarczy tak ,ze mimo wszystko myślę ,ze trzeba z tym ustrojstwem z wyczuciem
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja też tak miałam na początku, teraz Bentley'a czeszę raz w tygodniu i muszę przyznać, że mało sierści już z niego wychodzi a na prawdę nigdzie sierść się mu nie przerzedziła, wprost przeciwnie, bardziej się błyszczy <ok> .yohjia pisze:Czy Ty widzisz Morusku jak tu się z Ciebie śmieją![]()
![]()
No czyli czesać tym czymś futrzaste i się nie przejmować ze łyse bedą - zapisane. Młodą dorwałam drugi raz i znowu masę futra zdjęliśmy - gdzie ten mały, taki niebrytkowy kurdupel, to pomieścił??
-
Aleks_1
- Hodowca
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt:
- asiunia0312