Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mały Lew
Hodowca
Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
Kontakt:

Post autor: Mały Lew »

Silvia_pl pisze:Dobrze, że ja ma mam kawalerów.... :-)
:haha:
Jak mnie kiedyś będą ludzie pytać, kogo lepiej wybrać: kotkę czy kocura to przestrzegę, że kotki mogą podbierać kosmetyki...
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Ja dzisiaj tylko krótko, bo mój kot jest na mnie potwornie obrażony... ale za to jaki mięciutki <mrgreen>

Obrazek

Ale tak już poza zabawą, to mam problem z Fibunią, bo Growth przestał jej służyć, bo w qupie zaczęła się pojawiać krew, więc wet zalecił zmianę karmy, ponieważ zwykle krwawienie pochodzi z podrażnionego jelita. Więc powoli wprowadzałam im Indoora, Megi zareagowała super i bardzo polubiła karmę, a duże krokiety zmuszają ją do gryzienia. Ale Fibunia zaczęła robić luźną qupkę, co prawda mniej w niej krwi, ale też jeszcze jest. Sama nie wiem teraz co robić, bo nie powinno się tak co chwilę zmieniać karmy, ale długotrwała biegunka ( co prawda nie jest jakaś lejąca, ale to nie jest normalna kupa) raczej nie jest korzystna dla zwierzaka. Tak źle i tak niedobrze..
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

To pewnie coś nie posłużyło... Kup małe opakowanie weterynaryjnego RC Intestinal, a jak wszystko się ustabilizuje, wypróbuj raczej coś z gamy Sensitive, producent nieważny, byle się dobrze trawiło :)

A zdjęcie boskie, jak ja uwielbiam te koty PO, i ich miny <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ja też bym była na Ciebie obrażona <diabeł>

Ech, zawsze jakiś smutek musi się przyplątać :-(
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Megusia jest boska z tą minką :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Super kociki wyglądają po praniu. Ja też mam wielką ochotę wykąpać futerka (strasznie się sypią), ale przeraża mnie to trochę i nie wiem, jak się do tego zabrać <hm>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Zdjęcie boskie :haha:.
Biedna Fibi... Ja nie wiem co te choróbska tak się tych Twoich futer czepiają <zły>. Jak nie urok to s******. Dosłownie i w przenośni.
Awatar użytkownika
Renia

Fibi ma po prostu takie wrażliwe te jelitka i bardzo trzeba uważać, co jej daję.
Może niepotrzebnie się tak tego Royala uczepiłam, teraz Fibi dostaje Purinę sensitive i jest dobrze. Qupalek jak należy.
Megi dalej wcina swoje chrupki, nawet nie ma kłopotu, żeby każda jadła ze swojej miski. Na szczęście Megi nie pociągają Fibowe chrupki i odwrotnie :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Dobrze, że już się unormowało :)

Tak, jak napisałam, producent nie jest najważniejszy - z gamy Sensitive, byle smakowało, powinno być dobrze :)
Awatar użytkownika
Renia

Pozazdrościł biały obłoczek kąpieli Meguni. Sama postanowiła umyć sobie futerko, skoro Pani o niej bezczelnie zapomniała przy grafiku kąpielowym <diabeł>

Obrazek
Zablokowany