Kleofas Zuzulandia*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
viejita

Post autor: viejita »

proszę pomóżcie mi wybrać kocurka, bo nie wiem na jakiego się zdecydować a może widać już jakim kocurem będzie w przyszłości, podoba mi sie kleofas czyli ten grubszy, co o nim sądzicie? Pochodzą stąd -->KLIK

rodzice: ojciec: GIC DENVER Z KOCIEGO SNU*PL i matka: CZU-CZU L-WORD*PL

kali po lewej, po prawej kleofas
Obrazek

kleofas
Obrazek

kali
Obrazek

Jest jeszcze ewentualnie kocurek z innej hodowli (niestety nie wiem jakiej gdyż hodowca podał tylko swoje imię i nazwisko ale adresu hodowli nie)
tutaj jest ogłoszenie -->KLIK

rodzice: ojciec: JUSTYN GOLDEN MOON z Koci Eden*Pl i matka: DOLCE VITA Apus*Pl

a tutaj jeszcze zdjęcia samego kocurka
Obrazek

Obrazek

powiedzcie którego byście wybrały :)
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Ze zdjęć - Kleofasa. A tak na serio - pojedź do Zuzolandii i zobacz, który cię złapie za serce.
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

popytaj o charakter klusek :D
i zobacz, ktory bardziej Tobie odpowiada
Kleofas wyglada fajnie, ale jako doroslak moze miec ciut dluzsza siersc niz jego brat
ta druga hodowla to nie bardzo porownanie do tych z Zuzolandii
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

wydaje mi się że w tej kwestii , sama musisz podjąć decyzję , u mnie oprócz wyglądu musiało coś zaiskrzyć między mną i kociastym . Najlepiej podjechac do wybranych hodowli porozmawiać z właścicielami , pooglądać maluszki i wtedy na spokojnie podjąć decyzję
Awatar użytkownika
viejita

Post autor: viejita »

Duduś pisze:wydaje mi się że w tej kwestii , sama musisz podjąć decyzję , u mnie oprócz wyglądu musiało coś zaiskrzyć między mną i kociastym . Najlepiej podjechac do wybranych hodowli porozmawiać z właścicielami , pooglądać maluszki i wtedy na spokojnie podjąć decyzję
wiem że to byłoby najlepsze rozwiązanie ale trzeba wziąć poprawkę an to, że jest to 420 km od lublina i zorganizować taki transport nie jest mi tak łatwo w każdej chwili,
druga sprawa, że czas nagli i jeżeli się szybko nie zdecyduję to zaraz kocurków może nie być. Najwcześniej może mogłabym tam pojechać na weekendzie ale to nie ode mnie zależy więc nie wiem czy udałoby się, a kociaczki znikają w mgnieniu oka...

oczywiście mam kontakt z hodowcą i co do charakterów obydwu Panów mam już jakieś informacje, chodzi mi bardziej o poradę w kwestii wizualnych kociaka, czy może już widać jak może wyglądać jak podrośnie, Wy macie do czynienia z tym przez cały czas a ja się po prostu nie znam na kotach brytyjskich stąd moje pytanie
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

to porozmawiaj z hodowcą , który w/g niego kot jest lepszy w typie ....
ze zdjęć nie powinno się oceniać kota , dużo przekłamują ...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja bym wybierała tylko między Kleofasem a Kali. Oba kotki fajnie wyglądają, kierowałabym się tutaj tylko charakterem jaki mają
GOSIA77

Kwestie finansowe zawsze budzą emocje.

Post autor: GOSIA77 »

Jestem właścicielką hodowli kotów z chatki http://chatka1977.website.pl/ i chciałabym odnieść się do wypowiedzi na temat ceny moich kociąt, moim zdaniem nie jest ona wygórowana i hodowcy będą wiedzieli dlaczego. Moje koty oprócz rodowodu otrzymują książeczkę zdrowia , są dwókrotnie zaszczepione na ciężkie kocie choroby , są zaczipowane i trzykrotnie odrobaczone więc nowy opiekun dopiero po ukończeniu przez malucha 9-go miesiąca życia musi zaszczepić go przeciw wściekliźnie i kociak jest oczywiście wykastrowany (wysterylizowany) to wszystko generuje ogromne koszta a tym bardziej gdy ma sie nie jednego kociaka ;-)) , więc dywagacje na temat ceny to temat rzeka ale wiem że są hodowle w których wiele z tych kosztów jest przerzucane na kupującego więc na początku cena jest dla nabywcy atrakcyjna natomiast potem zaczynają się schody :-? i koszta rosną. Moja hodowla powstała niedawno ale to nie znaczy że jestem zupełnie zielona 8-) .
Awatar użytkownika
dźinx
Hodowca
Hodowla: Magic Galaxy*PL

Post autor: dźinx »

Cześć Gosiu!
Witamy Cię na naszym forum i chociaz trafiłaś tutaj żeby wypowiedzieć się konkretnie na temat swojej hodowli, to myślę, ze zostaniesz z nami dłuzej.
:kotek: dla Nikitki
GOSIA77

Post autor: GOSIA77 »

Bardzo chętnie z Wami zostanę i nawet powiem,że czuję sie tu dobrze bo myślę że jestem w swoim środowisku, ludzi, którzy mnie rozumieją i wiedzą na czym sprawa cała się opiera i gdzie jest sedno tego o co wszyscy kociarze ''walczą'' Pozdrowienia dla wtajemniczonych. <aniołek>
Zablokowany