Głaski dla chłopaków
Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
Czekamy na fotki z akceptacją łaskawą 
Głaski dla chłopaków
Głaski dla chłopaków
-
kotku
Tak jak obiecałam przyszła niedziela... słoneczko ładnie świeci
A kotki szaleją i trudno je czasem w tym ruchu uchwycić. Sprytnej mi udało się jednak przyłapać dwóch diabołków i schować ich wizerunki w maleńkim pudełku. Oto efekty.
"To wcale nieprawda, że dziwnie siedzę. Sułtan na poduchach zawsze tak wygląda, to po prostu bijący od niego majestat"
"Dziękuję Ci Mikołaju za te promyki słońca ogrzewające moje futerko i pyszczek. Dziękuję za dużo miejsca na moją grubą pupkę i brzucholek. Dziękuję Ci Mikołaju, jesteś moją kochaną ciocią."

"A ja Ci dziękuję Mikołaju za kolorowe drzewko, kuleczki i patyczki... mniam mniam mniam!!!"

"A Mikołaju.. a ja Ci jeszcze też dziękuję za moją koleżankę wańkę-wstańkę. Wszystko razem robimy. Śpimy, jemy, turlamy się.. a czasem po prostu odpoczywamy, bo z przyjacielem prawdziwym można po prostu być"

"A zobacz Mikołaju jak my teraz mamy fajnie!"

"Jak już wypapramy całą szybę jęzorami i łapkami to możemy się nawet powymieniać na koszyki"

"W końcu wszystko jest u nas jak powinno. Gruba gwiazda w wielkim koszyku, a JA najważniejszy gwiazdor też mam swoją vipowską lożę"

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki! Jeszcze trochę i będę nadrabiać zaległości w tym co u Was słychać. Fajnie, że jesteście
"To wcale nieprawda, że dziwnie siedzę. Sułtan na poduchach zawsze tak wygląda, to po prostu bijący od niego majestat"
"Dziękuję Ci Mikołaju za te promyki słońca ogrzewające moje futerko i pyszczek. Dziękuję za dużo miejsca na moją grubą pupkę i brzucholek. Dziękuję Ci Mikołaju, jesteś moją kochaną ciocią."

"A ja Ci dziękuję Mikołaju za kolorowe drzewko, kuleczki i patyczki... mniam mniam mniam!!!"

"A Mikołaju.. a ja Ci jeszcze też dziękuję za moją koleżankę wańkę-wstańkę. Wszystko razem robimy. Śpimy, jemy, turlamy się.. a czasem po prostu odpoczywamy, bo z przyjacielem prawdziwym można po prostu być"

"A zobacz Mikołaju jak my teraz mamy fajnie!"

"Jak już wypapramy całą szybę jęzorami i łapkami to możemy się nawet powymieniać na koszyki"

"W końcu wszystko jest u nas jak powinno. Gruba gwiazda w wielkim koszyku, a JA najważniejszy gwiazdor też mam swoją vipowską lożę"

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki! Jeszcze trochę i będę nadrabiać zaległości w tym co u Was słychać. Fajnie, że jesteście
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
PIĘKNIE!!!
Morusku ciocia pomyśli i o Tobie bo ta Twoja pupcia niewiele mniejsza niż Tośkowa już <zakochana>
Morusku ciocia pomyśli i o Tobie bo ta Twoja pupcia niewiele mniejsza niż Tośkowa już <zakochana>
- ania1978
super zdjęcia :-) chłopaki po prostu cudni <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Zuza jak fajnie zobaczyć, że u Was wszystko w najlepszym porządeczku. Chłopaki cudne, Morusek jaki już wielki Pan kot się zrobił. Piękne foteczki :-)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Przepięknie jak zawsze 
A Mikołaj <gwiżdże> Pięknie się spisał
A Mikołaj <gwiżdże> Pięknie się spisał
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
No proszę, chłopaki fajnie wyglądacie. Morusku bardzo się cieszę, ze już jestes w formie 
- zuzuzanta
Nie ma się co dziwić, że Mikołaj przyniósł skarby do takich cudownych chłopaków.
- wb_płock
super
dla kochanych "futerek" 
B.
B.
- Bartolka
Mikołajkowe cuda przypadły chłopakom do gustu :-) Morusek już nastolatek <zakochana> A jak jego ciamkanie?